Gastenboek

 

 

lous4

Zoover en het Gastenboek van Mas Blanc

Er zijn meerdere sites waar u als gast een beoordeling kunt schrijven over uw vakantie adres. Een onafhankelijk Gastenboek dus.
Zoover pretendeert de belangrijkste te zijn in Nederland en ver daar buiten.

In 2009 ontving Mas Blanc haar eerste Zoover Award. We waren het beste vakantie adres van Molieres sur Ceze. Dat verbaasde ons niet echt, immers in ons dorpje waren we zo goed als de enige! We besteedden daar dan ook weinig aandacht aan.
Het jaar erna bleken wij de op 3 na best verzorgde vakantie bestemming in de wijde omgeving te zijn. Zou het dan toch een serieuze vervanger van ons eigen Gastenboek zijn?
We informeerden op grond van welke feiten dat geconcludeerd werd. Dat deed onze interesse sterk toenemen. Het was dus wel degelijk een serieuze zaak! We deden zo mogelijk nog beter ons best!
In 2012 werden we opgenomen in de lijst over heel Frankrijk. Zoover1_2014

Op 6 Mei 2013 ontvingen wij een brief waarin wij gefeliciteerd worden met het feit dat
de Mas Blanc de op 14 na mooiste vakantie bestemming van heel Frankrijk is geworden.

In 2014 hebben we  het bericht ontvangen dat we nummer 8 zijn van heel Frankrijk. De 10 beste ontvangen een individueel certificaat. Best wel een beetje trots, laten we hem aan u zien.

Zie hieronder een recente beoordeling op zo0ver

Bieke Mol September 2016

Als ik mijn ogen dicht doe ruik ik nog steeds de kruiden die rijkelijk groeien op het terrein van de MAS en zie ik de stokoude olijfboom die je trots verwelkomt. De serene stilte s’avonds met de roep van de bosuil in de verte en het zilveren maanlicht wat de omgeving doet oplichten. De kookkunst van Jolanda, de kunstwerkjes van Tein voor op de tafel tijdens de maaltijd en de wijsheid van Jan maken een verblijf op de MAS tot een onvergetelijke ervaring. Tijdens het verblijf in deze mooie omgeving staan al je zintuigen weer op scherp! Ik zocht een weldadige rust, een zwembad met natuurlijk water, heerlijk eten en attent personeel en vond het hier.
Bieke de Mol heeft 1 foto bijgevoegd