Cursus Wandelweek

Wandelen in de Cevennes in Zuid-Frankrijk
Voor 2022 is deze cursus volgeboekt.

Wandelen tijdens uw vakantie is dubbele vakantie.
Door de jaren heen hebben de mensen die op de Mas Blanc in Zuid – Frankrijk wonen en werken heel wat af gewandeld. Ze hebben veel moois ontdekt tijdens die tochten.

Als u bij ons komt wandelen, dan delen wij die kennis met plezier. De Mas Blanc zelf beschikt reeds over 40 hectaren eigen bossen, weiden en bronnen waarlangs het prima wandelen is. 
De wandelingen starten bijna allemaal vanuit de Mas en geven een goede indruk van de omgeving. Duur van de tochten is tussen de twee en zes uur. Maar natuurlijk kunnen we ook de Mont Lozère of Pont Montvert bezoeken om de ruigere delen van de Cevennes te ontdekken.

Op eigen gelegenheid kunt u natuurlijk ook gebruikmaken van onze “wandel route kennis”.

Programma

U komt aan en vertrekt op zaterdag. De wandelingen beginnen op zondag.
Samen bespreken we welke route of welk pad we de volgende dag gaan verkennen. Er is zoveel keuze dat ook de moeilijkheidsgraad gekozen kan worden. Zijn er grote verschillen in wensen, dan splitsen we de groep op.
Dinsdag houden we vrij om de lokale markt te bezoeken.

Ook tijdens uw vakantie kunt op individuele basis (met ons mee) wandelen.

Kosten en verzorging

De kosten van de wandelweek zijn 125 euro per persoon per week.

Dit bedrag is exclusief reiskosten, verblijf, eten en drinken, maar inclusief een “gelachie” aan het eind van elke tocht. Voor de kosten van het verblijf tijdens het vóór-en naseizoen, klik hier

Doordat de wandelaar, na een geleverde inspanning graag gezond en lekker eet, zorgt onze kok ervoor dat u precies krijgt wat past bij deze week.

Meer indrukken van de wandelweek

Heeft u nog een vraag of wilt u boeken ?

Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU-AVG), de Privacy verklaring van:

Le Mas Blanc
30410 Molières sur Cèze
Les Brousses
Frankrijk
+33(0)4 66 24 36 59
bonjourmasblanc@masblanc.nl

Met welke persoonlijke gegevens gaan wij om:
e-mail adres, (mobiel)telefoonnummer, NAW gegevens (Naam, Adres, Woonplaats).

Wat doen wij met persoonlijke gegevens:
e-mail adressen en (mobiele)telefoonnummers worden gebruikt om met (mogelijke) gasten te communiceren. NAW gegevens worden vermeld op de uiteindelijke factuur.

Bewaartermijn persoonlijke gegevens:
Naam, adres gegevens en emailadressen worden tot een jaar na het laatste contact, bewaard.

Delen van persoonlijke gegevens:
Persoonlijke gegevens worden niet gedeeld. Niet met personen, niet met bedrijven.

Algemene beveiliging:
Onze website is beveiligd via het https protocol. (Zie het sloticoon in de URL adresbalk) Deze beveiliging maakt dat alle gegevens op onze contact en boekingsformulieren versleuteld over het Internet verstuurd worden en alleen door ons in een begrijpelijke vorm ontvangen kunnen worden.

Bijkomende kosten

Schoonmaakkosten

Voorwaarden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voor onze Table d'Hôte heeft u de keuze uit 3 formules:

Formule 1 : Half pension.
7 dagen ontbijt en 5 dagen diner: € 169 per week per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar € 113 per week

Formule 2 : Alleen diner. (Indien u geen keuze maakt reserveert u deze formule)
5 dagen diner : € 99,50 per week voor volwassenen en € 50 voor kinderen. (Dinsdag en vrijdag is ons restaurant gesloten)

Formule 3 : Zelf koken.
Indien u liever zelf kookt, laat u ons dat vóórdat u reserveert weten. U bent zeker welkom als gast van de Mas Blanc. Soms huurt u dan een vakantieverblijf aan het begin van onze oprijlaan. Afspraken over formule 3 bevestigen wij altijd apart op de boekingsbevestiging aan u. Indien u geen keuze aan ons doorgeeft, boekt u formule 2.

Tijdens de diners in het hoogseizoen kunnen ouders hun kinderen aan de zorg van de Mas Blanc toe vertrouwen. Ze dineren dan samen met andere kinderen aan de kindertafel.

Meer weten over onze diners, de aangeboden formules of heeft u dieetwensen ? Neem dan even contact met ons op!

Hoogseizoen twee weken?
Op de Mas Blanc staat het grondig reinigen van de accommodaties op zaterdag voorop. Dit is een van onze visitekaartjes. In het hoogseizoen willen we ook die kwaliteit kunnen leveren. Indien u in het jaar dat aan uw vakantie voorafgaat wilt reserveren voor een vakantie in het hoogseizoen ( 2e week Juli tot en met 3e week augustus, accepteren wij daarom slechts na overleg boekingen voor één week. Op die manier lukt het ons beter “de poets” te spreiden. Neem in dat geval dus even contact met ons op.

Boekt u na 1 januari dan kunt u on line ook voor één week reserveren.