Cursus Wandelweek

Wandelen in de Cevennes in Zuid-Frankrijk
van 26 sept. tot 3 okt. 2020

Wandelen tijdens uw vakantie is dubbele vakantie.
Door de jaren heen hebben de mensen die op de Mas Blanc in Zuid – Frankrijk wonen en werken heel wat af gewandeld. Ze hebben veel moois ontdekt tijdens die tochten.

Als u bij ons komt wandelen, dan delen wij die kennis met plezier. De Mas Blanc zelf beschikt reeds over 40 hectaren eigen bossen, weiden en bronnen waarlangs het prima wandelen is. 
De wandelingen starten bijna allemaal vanuit de Mas en geven een goede indruk van de omgeving. Duur van de tochten is tussen de twee en zes uur. Maar natuurlijk kunnen we ook de Mont Lozère of Pont Montvert bezoeken om de ruigere delen van de Cevennes te ontdekken.

Trouwens elke woensdag in het gasten seizoen trekt Tein er zelf op uit. U kunt met hem mee. Op eigen gelegenheid kunt u natuurlijk ook gebruikmaken van onze “wandel route kennis”.

Programma

U komt aan en vertrekt op zaterdag. De wandelingen beginnen op zondag.
Samen bespreken we welke route of welk pad we de volgende dag gaan verkennen. Er is zoveel keuze dat ook de moeilijkheidsgraad gekozen kan worden. Zijn er grote verschillen in wensen, dan splitsen we de groep op.
Dinsdag houden we vrij om de lokale markt te bezoeken.

Ook tijdens uw vakantie kunt op individuele basis (met ons mee) wandelen.

tein3

Tein Waas

Tein, een gezellige brabander, was in zijn vorige leven advocaat. Toen hij zestien jaar geleden de Mas Blanc ontdekte en besloot hier te komen wonen, was dat mede vanwege de eindeloze wandelmogelijkheden die hij zag. Hij neemt u graag mee om zijn kennis van de omgeving en de natuur met u te delen.

Kosten en verzorging

De kosten van de wandelweek zijn 125 euro per persoon per week.

Dit bedrag is exclusief reiskosten, verblijf, eten en drinken, maar inclusief een “gelachie” aan het eind van elke tocht. Voor de kosten van het verblijf tijdens het vóór-en naseizoen, klik hier

Doordat de wandelaar, na een geleverde inspanning graag gezond en lekker eet, zorgt onze kok ervoor dat u precies krijgt wat past bij deze week.

Meer indrukken van de wandelweek

Heeft u nog een vraag of wilt u boeken ?