Vakantiehuizen

Mas Blanc, méér dan een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk!

U wilt een vakantiehuis of een vakantieappartement met zwembad huren in Zuid-Frankrijk? Volgens Zoover bent u dan bij de Mas Blanc (nummer 8 van hun Frankrijk top 10 lijst) op het juiste adres. Het is namelijk dé ideale plek om vakantie te vieren! Op de grens tussen de Zuid Franse Provence en Cevennes én vanuit uw eigen terras geniet u van de rust, cultuur en natuur die een vakantie in Zuid-Frankrijk te bieden heeft.

De Mas Blanc biedt u veel meer dan alleen een vakantiehuis of appartement met een verwarmd zwembad. U krijgt er gratis én voor niets de indrukwekkend mooie uitzichten en omgeving bij.

Vakantie in Zuid FrankrijkMaar liefst 40 hectare eigen bossen met paden en bronnen garanderen u de rust die u zoekt. In onze gites en appartementen bent u weg van de massa. Gedurende het verblijf trekt u uw eigen plan. U geniet niet alleen van de omgeving, maar ook van de bijzondere architectuur van het 12e eeuwse (voormalige) benedictijner klooster.

Vakantiehuis op de Mas Blanc

De Mas Blanc is dé specialist voor het huren van een vakantiehuis, gite of appartement met zwembad in Zuid Frankrijk. Wij hebben een voormalig 12e eeuws klooster omgetoverd tot bijzondere vakantieaccommodaties.  Er is een 2, een 4, en een 6 persoons vakantiewoning te huur. Zij die wat meer privacy zoeken, kunnen aan het begin van de oprijlaan (1,6 km lang) een 6- of 8- persoons vakantiehuis huren.

Hoge vakantie kwaliteit

De Mas Blanc koos bij de restauratie van het eeuwen oude gebouw voor hoge kwaliteit. Die kwaliteit vindt u terug in de details en in het grote geheel. Omdat het ook `s nachts vakantie moet zijn kozen we voor matrassen van de beste kwaliteit. Standaard is uw vakantiehuis voorzien van een (eenvoudige) keuken, een badkamer met douche of bad en één of meerdere slaapkamers. Op één appartement na liggen alle vakantieappartementen op de begane grond. Op de Mas Blanc kunt u op (bijna) het hele domein  gebruik maken van gratis Internet.

Nieuwsgierig naar onze vakantiehuizen en appartementen? Bekijk onze foto’s.

Optimaal genieten

Voor ons is het belangrijk dat u tijdens uw verblijf bij ons optimaal zult genieten van de rust, de ruimte en de natuur. Daarom heeft elke vakantie accommodatie een eigen buiten terras. Maar ook op de 40 hectaren van het landgoed zijn er meerdere plekjes waar comfortabel tuinmeubilair op u wacht. En de warme Zuid Franse gastvrijheid van de Nederlandse eigenaar? Die krijgt u er gratis en voor niets bij!

Ideale ligging in Zuid Frankrijk

Ideale ligging in Zuid Frankrijk!
Onze vakantiewoningen liggen ideaal voor het verkennen van de Zuid Franse Cevennes, Ardeche en Provence. In de directe omgeving van uw vakantieappartement zijn er mogelijkheden om te wandelen, te fietsen, mountainbiken en om een avonturenklimpark te bezoeken. U geniet van de vergezichten en paden langs onze eigen bronnen. Ver weg van de dagelijkse drukte van alledag. En dat allemaal direct vanuit uw eigen vakantiehuis in Zuid-Frankrijk!
Het streekplaatsje Saint Ambriox ligt op slechts 9 km. Vooral op dinsdagmorgen komen de mensen van heinde en ver voor de wekelijkse markt. De rivier de Cèze biedt op talrijke plekken mogelijkheid om te zwemmen en te kanoën. Maar ook het strand is goed bereikbaar voor een zonnige dagtrip!

Vakantie reserveren of meer informatie ontvangen?

Wilt u reserveren of meer weten over de Mas Blanc of één van onze accommodaties? Bel ons op 020-6247351 (Nederlands telefoonnummer) of vul het contactformulier in.

Zoover

Op Zoover.nl wordt, door meer dan 250 gasten, de Mas gewaardeerd met een dikke negen,  dat is bijna perfect toch!
Wilt u meer weten over onze vakantiehuizen
of vakantie appartementen, of gelijk
een zorgeloze vakantie boeken? Neem dan
gerust  contact met ons op.