vakantiehuis voor 8 personen, het Blauwe Luiken Huis

Vakantiehuis voor 8 personen, het Blauwe Luiken Huis

Dit fijne huis met eigen tuin staat aan het begin van onze oprijlaan (1.6 km). Met 4 slaapkamers is het geschikt voor 8 personen. Op de begane grond vindt u niet alleen de woonkamer, de keuken en een extra toilet, maar ook de zeer ruime luxe ouderslaapkamer. Deze heeft een eigen badkamer en toilet. Totaal 150 m2 woonruimte.

Als u de vaste stenen trap oploopt naar de bovenverdieping, ziet u rondom 4 deuren: de badkamer met wastafel, ligbad en toilet, twee slaapkamers met elk een twee persoons bed en één slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Het huis heeft dubbele beglazing en bovendien hangen aan de buitenmuren langs alle ramen, blauwgroen geschilderde luiken met zwart beslag, die dit goed geïsoleerde huis een zonnig zuidelijk tintje geven.

U betreedt uw vakantiewoning via de zware houten voordeur. We hebben gekozen voor een grote woon/zitkamer en hebben daarom de hal weggelaten. De oker kleur op de zitkamer wanden brengt warmte. De antieke linnen lakens die tot gordijnen zijn verwerkt, onderstrepen de Cevenolse sfeer.

 In de aangrenzende keuken vindt u een antieke kast voor de inventaris. Via de keukendeur stapt u op het schaduwrijke terras met tuinmeubelen. Indien u in de zon wenst te zitten kunt u de meubelen verplaatsen naar de tuin. Ook zijn er ligstoelen voor het echte vakantiegevoel. Om de privacy te bevorderen is de tuin rondom dicht begroeid met struiken en bomen.

Beschikbaarheid

ZZMDWDV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Beschikbaar
Bezet

Woonkamer

De bank en fauteuils nodigen uit tot luieren en de tafel in de eetkamer vraagt om spelletjes en het maken van een plan voor de dag. In de kast met louvredeurtjes staan boeken en, speciaal voor de ware theeliefhebber, een prachtig theeservies.

woonkamer
keuken IMG_0545

Keuken

Er is een vier- pits gasfornuis met oven, een stoomkoker en een ruime koelkast met vriesvak. Verder natuurlijk alle “gereedschap om op de dagen dat ons restaurant gesloten is, zelf het diner te bereiden.

Badkamer

Badkamer met wastafel, ligbad en toilet

Badkamer boven met ligbad IMG_0704
ouder beneden

Slaapkamers

Een van de vier slaapkamers

Meer fotos van het Blauwe Luiken Huis

Net weer terug van een heerlijke week. Echt ontspannen, ’s ochtends vers brood op bestelling ( ook in ons huis met de blauwe luiken) en iedere avond een heerlijk diner. Onze kinderen troffen het enorm met een leuke groep leeftijdsgenoten. Leuke plaatsjes bezocht in de omgeving. Hele gastvrije, vriendelijke mensen!

Wat hebben wij een geweldige vakantie gehad op Mas Blanc. Fantastische plek vol met rust en zeer kindvriendelijk, schoon. De kinderen spelen allemaal met elkaar. Gelukkig een keer geen animatie maar gewoon vanouds spelen. Erg bijzonder is de rol van Jan de eigenaar, die samen met de kinderen eet. Ouders hebben de kans om even heerlijk met elkaar te eten. Ook Tein, Bono en Jolanda zijn geweldig. We genoten van het prachtige uitzicht, de rust, de gesprekken. En niet te vergeten het kanoën, het klimbos en de grotten.

Als ruim 350 gasten deze vakantie met een royale 9 waarderen
dan.....

Prijzen 2022

30 april - 14 mei
10 september - 24 september

755 per week
  • Extra persoon €95

23 juli -
20 augustus

1445 per week
  • Extra persoon €125

Bijkomende verplichte kosten:

€ 65 Eind Schoonmaak kosten (per verblijf), € 15 Administratiekosten (per verblijf), € 11 per week per persoon voor Bed- en keukenlinnengoed en handdoeken in de badkamer. Ze worden wekelijks gewassen, € 0,75 Toeristenbelasting per persoon per dag.

Bijkomende optionele kosten:

Na overleg, €4 per dag voor uw huisdier.
Wij kunnen u van het station Alès op halen voor € 55 per rit. Half pension (5 diners en 7 x ontbijt) € 210 per week. Kinderen € 125.

Heeft u nog vragen?

Bel ons gerust 020-6247351 of gebruik het contactformulier

Heb je er nu al zin in ?
Dan mag de voorpret beginnen

Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU-AVG), de Privacy verklaring van:

Le Mas Blanc
30410 Molières sur Cèze
Les Brousses
Frankrijk
+33(0)4 66 24 36 59
bonjourmasblanc@masblanc.nl

Met welke persoonlijke gegevens gaan wij om:
e-mail adres, (mobiel)telefoonnummer, NAW gegevens (Naam, Adres, Woonplaats).

Wat doen wij met persoonlijke gegevens:
e-mail adressen en (mobiele)telefoonnummers worden gebruikt om met (mogelijke) gasten te communiceren. NAW gegevens worden vermeld op de uiteindelijke factuur.

Bewaartermijn persoonlijke gegevens:
Naam, adres gegevens en emailadressen worden tot een jaar na het laatste contact, bewaard.

Delen van persoonlijke gegevens:
Persoonlijke gegevens worden niet gedeeld. Niet met personen, niet met bedrijven.

Algemene beveiliging:
Onze website is beveiligd via het https protocol. (Zie het sloticoon in de URL adresbalk) Deze beveiliging maakt dat alle gegevens op onze contact en boekingsformulieren versleuteld over het Internet verstuurd worden en alleen door ons in een begrijpelijke vorm ontvangen kunnen worden.

Bijkomende kosten

Schoonmaakkosten

Voorwaarden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voor onze Table d'Hôte heeft u de keuze uit 3 formules:

Formule 1 : Half pension.
7 dagen ontbijt en 5 dagen diner: € 169 per week per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar € 113 per week

Formule 2 : Alleen diner. (Indien u geen keuze maakt reserveert u deze formule)
5 dagen diner : € 99,50 per week voor volwassenen en € 50 voor kinderen. (Dinsdag en vrijdag is ons restaurant gesloten)

Formule 3 : Zelf koken.
Indien u liever zelf kookt, laat u ons dat vóórdat u reserveert weten. U bent zeker welkom als gast van de Mas Blanc. Soms huurt u dan een vakantieverblijf aan het begin van onze oprijlaan. Afspraken over formule 3 bevestigen wij altijd apart op de boekingsbevestiging aan u. Indien u geen keuze aan ons doorgeeft, boekt u formule 2.

Tijdens de diners in het hoogseizoen kunnen ouders hun kinderen aan de zorg van de Mas Blanc toe vertrouwen. Ze dineren dan samen met andere kinderen aan de kindertafel.

Meer weten over onze diners, de aangeboden formules of heeft u dieetwensen ? Neem dan even contact met ons op!

Hoogseizoen twee weken?
Op de Mas Blanc staat het grondig reinigen van de accommodaties op zaterdag voorop. Dit is een van onze visitekaartjes. In het hoogseizoen willen we ook die kwaliteit kunnen leveren. Indien u in het jaar dat aan uw vakantie voorafgaat wilt reserveren voor een vakantie in het hoogseizoen ( 2e week Juli tot en met 3e week augustus, accepteren wij daarom slechts na overleg boekingen voor één week. Op die manier lukt het ons beter “de poets” te spreiden. Neem in dat geval dus even contact met ons op.

Boekt u na 1 januari dan kunt u on line ook voor één week reserveren.