vakantiehuis voor 6 personen, het Zonnehuis

Vakantiehuis voor 6 personen: het Zonnehuis

Het Zonnehuis (ruim 110 m2) stond al snel op de favorieten lijst van veel gasten. Dit kwam omdat de sfeer van het klooster en het comfort van de moderne tijd perfect gecombineerd werd in dit zes persoons huis. Het ligt iets verscholen, maar toch centraal op het domein waardoor de faciliteiten zoals het zwembad en het restaurant vlakbij (80 meter) zijn.

Doordat het Zonnehuis net iets hoger ligt dan het hoofdgebouw reikt het uitzicht nog weer verder. Vanaf een van de terrassen kijkt u van het noorden via het oosten naar het zuiden. U overziet de 40 hectaren landerijen en eigen bronnen van de Mas Blanc, met daarachter de heuvels van het nationale park van de Cevennen. In de verte ziet u de contouren van de Pré-Alpen.

Als het in het vroege voorjaar `s avonds nog fris is, kan in het Zonnehuis de open haard worden aangestoken. Het huis heeft een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet.

Beschikbaarheid

ZZMDWDV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Beschikbaar
Bezet

Woonkamer

De openslaande deuren verbinden de terrassen met de woonkamer. De eethoek met de stoere eikenhouten tafel bevindt zich dichter bij de keuken.

zitje
keuken

Keuken

De keuken heeft een houten blad. U vindt in de kasten en nisjes alle ‘gereedschap’ om uw ontbijt en lunch te bereiden. Maar ook voor het diner, (op dinsdag en vrijdag is ons restaurant gesloten), is er voldoende aanwezig.

Badkamer

In de badkamer is een wastafel en een douche. Het toilet heeft een eigen deur.

badkamer
grote2p

Slaapkamers

De ruime ouderslaapkamer heeft een twee persoons bed (160 x 200cm). Vanuit het raam kijkt u tussen de groenblijvende eikenbomen het dal in.
In de tweede slaapkamer staan twee eenpersoons bedden  ( 80 x 200 cm) en in de derde staat een tweepersoons bed (140 x 200cm).

Terras

Het Zonnehuis heeft twee terrassen. Een met uitzicht over de heuvels van de Cevennes en een om in de ochtend zon te ontbijten.  

terrasachter

Meer fotos van het Zonnehuis

We hebben wederom een super fijne tijd gehad op Le Mas. We zijn met vier kids geweest en ze hebben het allemaal erg naar hun zin gehad. We verbleven in het Zonnehuis. Deze ligt op het terrein en vanaf het terras heb je een super uitzicht. Het bevlogen team, onder deskundige leiding van Tein, zorgt dat je niets te kort komt. De kok is echt erg goed en gebruikt veelal lokale producten. Le Mas is een heerlijk oord! Ik raad het iedereen aan.

Een locatie uit duizend en één nacht met een hartverwarmende gastvrijheid. Met werkelijk betoverende uitzichten en helemaal vrij! Je hoort alleen de vogels, de wind, de krekels. Voor mensen die houden van natuur, puur, avontuur, verwondering en schoonheid. Wég van de hectiek!

Je hoeft trouwens niet weg, ik zou zelfs zeggen, juist niet. Je kunt overal wel een fijn plekje vinden onder een (vijgen)boom of rondom prachtige olijfbomen van 1500 jaar oud of bij het zwembad. Of je loopt er zo de 40 hectare bossen in voor een heerlijke wandeling.

 

Als ruim 400 gasten deze vakantie met een royale 9 waarderen
dan.....

Prijzen 2023

27 april - 11 mei
14 september - 28 september

655 per week
  •  

22 juli -
19 augustus

1345 per week
  •  

Bijkomende verplichte kosten:

€ 48 Eind Schoonmaak kosten (per verblijf), € 15 Administratiekosten (per verblijf), € 11 per week per persoon voor Bed- en keukenlinnengoed en handdoeken in de badkamer. Ze worden wekelijks gewassen, € 0,75 Toeristenbelasting per persoon per dag.

Bijkomende optionele kosten:

Na overleg, €4 per dag voor uw huisdier.
Wij kunnen u ophalen van het station in Alès. De kosten bedragen € 55 per rit. Half Pension (5 diners en 7 x ontbijt)  € 210 per week. Kinderen € 125.

Heeft u nog vragen?

Bel ons gerust 020-6247351 of gebruik het contactformulier

Heb je er nu al zin in ?
Dan mag de voorpret beginnen

Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU-AVG), de Privacy verklaring van:

Le Mas Blanc
30410 Molières sur Cèze
Les Brousses
Frankrijk
+33(0)4 66 24 36 59
bonjourmasblanc@masblanc.nl

Met welke persoonlijke gegevens gaan wij om:
e-mail adres, (mobiel)telefoonnummer, NAW gegevens (Naam, Adres, Woonplaats).

Wat doen wij met persoonlijke gegevens:
e-mail adressen en (mobiele)telefoonnummers worden gebruikt om met (mogelijke) gasten te communiceren. NAW gegevens worden vermeld op de uiteindelijke factuur.

Bewaartermijn persoonlijke gegevens:
Naam, adres gegevens en emailadressen worden tot een jaar na het laatste contact, bewaard.

Delen van persoonlijke gegevens:
Persoonlijke gegevens worden niet gedeeld. Niet met personen, niet met bedrijven.

Algemene beveiliging:
Onze website is beveiligd via het https protocol. (Zie het sloticoon in de URL adresbalk) Deze beveiliging maakt dat alle gegevens op onze contact en boekingsformulieren versleuteld over het Internet verstuurd worden en alleen door ons in een begrijpelijke vorm ontvangen kunnen worden.

Bijkomende kosten

Schoonmaakkosten

Voorwaarden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voor onze Table d'Hôte heeft u de keuze uit 3 formules:

Formule 1 : Half pension.
7 dagen ontbijt en 5 dagen diner: € 169 per week per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar € 113 per week

Formule 2 : Alleen diner. (Indien u geen keuze maakt reserveert u deze formule)
5 dagen diner : € 99,50 per week voor volwassenen en € 50 voor kinderen. (Dinsdag en vrijdag is ons restaurant gesloten)

Formule 3 : Zelf koken.
Indien u liever zelf kookt, laat u ons dat vóórdat u reserveert weten. U bent zeker welkom als gast van de Mas Blanc. Soms huurt u dan een vakantieverblijf aan het begin van onze oprijlaan. Afspraken over formule 3 bevestigen wij altijd apart op de boekingsbevestiging aan u. Indien u geen keuze aan ons doorgeeft, boekt u formule 2.

Tijdens de diners in het hoogseizoen kunnen ouders hun kinderen aan de zorg van de Mas Blanc toe vertrouwen. Ze dineren dan samen met andere kinderen aan de kindertafel.

Meer weten over onze diners, de aangeboden formules of heeft u dieetwensen ? Neem dan even contact met ons op!

Hoogseizoen twee weken?
Op de Mas Blanc staat het grondig reinigen van de accommodaties op zaterdag voorop. Dit is een van onze visitekaartjes. In het hoogseizoen willen we ook die kwaliteit kunnen leveren. Indien u in het jaar dat aan uw vakantie voorafgaat wilt reserveren voor een vakantie in het hoogseizoen ( 2e week Juli tot en met 3e week augustus, accepteren wij daarom slechts na overleg boekingen voor één week. Op die manier lukt het ons beter “de poets” te spreiden. Neem in dat geval dus even contact met ons op.

Boekt u na 1 januari dan kunt u on line ook voor één week reserveren.