vakantiehuis voor 6 personen, de Tapperij

Appartement voor 6 personen: de Tapperij

Dit is een van de meest geliefde accommodaties waarover de Mas Blanc beschikt. De Tapperij is geschikt voor 6 personen. Het uitzicht vanaf het grote terras is onovertroffen. U kijkt van het noorden via het oosten en zuiden naar het westen. Een uitzicht over de 40 hectaren landerijen en bronnen van de Mas Blanc en de daarachter liggende heuvels van het nationale park van de Cevennen. In de verte ziet u de contouren van de pré-Alpen.  Deze plek nodigt uit tot diep ademen, luieren, dromen en mijmeren.

Het plafond van de Tapperij is hoog. Daardoor kon er boven de keuken en de eettafel een Mezzanine worden gebouwd. Door de gebruikte antieke balken decoreert ze fraai de hele ruimte. Op de Mezzanine staan twee eenpersoons bedden. Omdat de hoogte beperkt is, is ze eigenlijk alleen geschikt voor kinderen. (Alhoewel ook heel wat volwassenen er prima overnacht hebben.)

Beschikbaarheid

ZZMDWDV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Beschikbaar
Bezet

Woonkamer

Vanuit het terras stapt u via twee openslaande deuren de woonkamer binnen. Er is een zithoek met een bank en rotan stoelen. De eettafel met zes boerenstoelen heeft een verstopt laatje.

John tapperij13
eettafel

Keuken

 Tegen de achterwand bevindt zich de eenvoudige keuken. Het halfronde raam ziet u de majestueuze cypres en de opgaande zon. Het keukenblad is van marmer. U vindt in de antieke kast en nisjes alle ‘gereedschap’ om uw ontbijt en lunch te bereiden. Maar ook voor het diner, (op dinsdag en vrijdag is ons restaurant gesloten), is er voldoende aanwezig.

Badkamer

Via een korte gang bereikt u de badkamer met douche, wastafel en toilet.

badkamer
slaapkamer

Slaapkamers

Naast de woonkamer zijn er twee slaapkamers. De ouderslaapkamer met openslaande deuren naar het terras heeft een tweepersoons bed (160 x 200cm) en veel kastruimte.

De andere slaapkamer heeft twee eenpersoons bedden.

Ook op de Mezzanino staan twee eenpersoons bedden.

Meer fotos van de Tapperij

Net weer terug van een heerlijke week. Echt ontspannen, ’s ochtends vers brood op bestelling en iedere avond een heerlijk diner. Onze kinderen troffen het enorm met een leuke groep leeftijdsgenoten. Leuke plaatsjes bezocht in de omgeving. Hele gastvrije, vriendelijke mensen!

Het uitzicht naar alle kanten, de rust op het terrein, geen massatoerisme, kleinschaligheid, de gemoedelijke sfeer, de gezellige diners, het uitstekende eten, de heerlijke wijn, onze sfeervolle “Tapperij”, het gastvrije personeel, de goede bedden, de leuke manier waarop kinderen tijdens de maaltijd bezig gehouden worden; rustig eten voor de volwassenen terwijl je kind het naar zijn zin heeft, top! Goede prijs kwaliteit verhouding, heerlijk om iedere avond aan te kunnen schuiven om verwend te worden met een goed 3 gangen diner! Dit alles maakt le Mas Blanc een plek om naar terug te keren (en dat doen vele gasten heb ik begrepen)

Als ruim 400 gasten deze vakantie met een royale 9 waarderen
dan.....

Prijzen 2024

27 april - 11 mei
14 september - 28 september

575 per week
  •  

20 juli-
17 augustus

1245 per week
  •  

Bijkomende verplichte kosten:

€ 38 Eind Schoonmaak kosten (per verblijf), € 15 Administratiekosten (per verblijf), € 11 per week per persoon voor Bed- en keukenlinnengoed en handdoeken in de badkamer. Ze worden wekelijks gewassen, € 0,75 Toeristenbelasting per persoon per dag. Kom je alleen, dan is er een éénpersons toeslag van € 125 per week.

Bijkomende optionele kosten:

Na overleg, €4 per dag voor uw huisdier.
Wij kunnen u in Alès van het station ophalen. De kosten zijn € 55 per rit. Half pension (5 diners en 7 x ontbijt) € 210 per week. Kinderen € 125

Heeft u nog vragen?

Bel ons gerust 020-6247351 of gebruik het contactformulier

Heb je er nu al zin in ?
Dan mag de voorpret beginnen

Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU-AVG), de Privacy verklaring van:

Le Mas Blanc
30410 Molières sur Cèze
Les Brousses
Frankrijk
+33(0)4 66 24 36 59
bonjourmasblanc@masblanc.nl

Met welke persoonlijke gegevens gaan wij om:
e-mail adres, (mobiel)telefoonnummer, NAW gegevens (Naam, Adres, Woonplaats).

Wat doen wij met persoonlijke gegevens:
e-mail adressen en (mobiele)telefoonnummers worden gebruikt om met (mogelijke) gasten te communiceren. NAW gegevens worden vermeld op de uiteindelijke factuur.

Bewaartermijn persoonlijke gegevens:
Naam, adres gegevens en emailadressen worden tot een jaar na het laatste contact, bewaard.

Delen van persoonlijke gegevens:
Persoonlijke gegevens worden niet gedeeld. Niet met personen, niet met bedrijven.

Algemene beveiliging:
Onze website is beveiligd via het https protocol. (Zie het sloticoon in de URL adresbalk) Deze beveiliging maakt dat alle gegevens op onze contact en boekingsformulieren versleuteld over het Internet verstuurd worden en alleen door ons in een begrijpelijke vorm ontvangen kunnen worden.

Bijkomende kosten

Schoonmaakkosten

Voorwaarden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voor onze Table d'Hôte heeft u de keuze uit 3 formules:

Formule 1 : Half pension.
7 dagen ontbijt en 5 dagen diner: € 169 per week per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar € 113 per week

Formule 2 : Alleen diner. (Indien u geen keuze maakt reserveert u deze formule)
5 dagen diner : € 99,50 per week voor volwassenen en € 50 voor kinderen. (Dinsdag en vrijdag is ons restaurant gesloten)

Formule 3 : Zelf koken.
Indien u liever zelf kookt, laat u ons dat vóórdat u reserveert weten. U bent zeker welkom als gast van de Mas Blanc. Soms huurt u dan een vakantieverblijf aan het begin van onze oprijlaan. Afspraken over formule 3 bevestigen wij altijd apart op de boekingsbevestiging aan u. Indien u geen keuze aan ons doorgeeft, boekt u formule 2.

Tijdens de diners in het hoogseizoen kunnen ouders hun kinderen aan de zorg van de Mas Blanc toe vertrouwen. Ze dineren dan samen met andere kinderen aan de kindertafel.

Meer weten over onze diners, de aangeboden formules of heeft u dieetwensen ? Neem dan even contact met ons op!

Hoogseizoen twee weken?
Op de Mas Blanc staat het grondig reinigen van de accommodaties op zaterdag voorop. Dit is een van onze visitekaartjes. In het hoogseizoen willen we ook die kwaliteit kunnen leveren. Indien u in het jaar dat aan uw vakantie voorafgaat wilt reserveren voor een vakantie in het hoogseizoen ( 2e week Juli tot en met 3e week augustus, accepteren wij daarom slechts na overleg boekingen voor één week. Op die manier lukt het ons beter “de poets” te spreiden. Neem in dat geval dus even contact met ons op.

Boekt u na 1 januari dan kunt u on line ook voor één week reserveren.