vakantiehuis voor 4 à 5 personen, het Elysium

Vakantiehuis voor 4 à 5 personen: het Elysium

 Dit 4 à 5 persoons appartement ligt op de 1e verdieping van het gebouw. Een brede kloostertrap geeft toegang tot het overdekte terras. Hier kijkt u uit over de bloemen van de binnenplaats en de heuvels van de Cevennen waaruit de bron ontspringt. Vanuit het terras kunt u de woonkamer en een van de slaapkamers bereiken. In de woonkamer is ook het keukenblok geplaatst. 

Vanuit alle ramen heeft u een indrukwekkend uitzicht over de landerijen van de Mas Blanc en het “ Parc National des Cevennes”. Een horizon die u dagelijks zal verrassen.

De woonkamer geeft toegang tot een halletje met 2 deuren. Door de eerste komt u in de grote slaapkamer met 2 persoons bed (160 x 200cm). Hier wordt vaak een derde bed bij gezet. Via de andere deur komt u in de badkamer. De 2e slaapkamer, met twee eenpersoons bedden, kunt u op twee manieren bereiken. Òf door de ouder slaapkamer of rechtstreeks van uit het eerder genoemde buiten terras. Dit heeft als voordeel, dat de kinderen `s morgens naar buiten kunnen, zonder de ouders “wakker” te maken!

Beschikbaarheid

ZZMDWDV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Beschikbaar
Bezet

Woonkamer

In de woonkamer staat een grote gezinstafel. U kijkt uit over de heuvels van de Cevennes

Elysium wk hoofdfoto
Elysium keuken

Keuken

De keuken is eenvoudig, met een marmeren blad. Wel is alles aanwezig om op de dagen, dat ons restaurant gesloten is, zelf uw maaltijden te bereiden. De keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat, en de potten en pannen die u nodig zou kunnen hebben.

Badkamer met uitzicht.

De badkamer met wastafel, douche en toilet.

badkamer
Elysium slk

Slaapkamers

De  grote slaapkamer ( 20 m2) met een tweepersoons bed. Hier wordt vaak een extra bed bijgeplaatst

Meer fotos van het Elysium

Voor de eerste keer naar de Mas afgereisd, maar zeker niet voor de laatste keer !
Wat wij hier gevonden hebben daar zijn eigenlijk geen woorden voor, dit moet je beleefd hebben, al vanaf het begin toen Manager Tein ons al op stond te wachten om ons te verwelkomen tot ons vertrek om 6 uur ’s ochtends toen de vriendelijke kok ons uitzwaaide op het parkeerterrein, was alles top,de gastvrijheid,het heerlijke eten,de overweldigende natuur met zijn prachtige wandelpaadjes en niet te vergeten de buitengewone vriendelijke behulpzaamheid van de medewerkers Bono en Gijs

 

In de meivakantie verbleven we met onze 3 kinderen in het Elysium. Erg genoten van de mooie plek en het heerlijke eten. Helaas moest een van onze kinderen met spoed geopereerd worden. Gelukkig bood Tein van de Mas aan om mee te gaan, zowel naar de huisarts als naar het ziekenhuis tot de diagnose was gesteld. Niets was hem te veel, fijn dat zulke mensen bestaan!  De kinderen hebben zich prima vermaakt door het uitdagende terrein en de kinderen van andere  gasten. We hopen de vakantie op de Mas snel een keer over te doen!

 

Als ruim 350 gasten deze vakantie met een royale 9 waarderen
dan.....

Prijzen 2024

27 april - 11 mei
14 september - 28 september

495 per week
  • 5e persoon € 95

20 juli -
17 augustus

1095 per week
  • 5e persoon € 125

Bijkomende verplichte kosten:

€ 34 Eind Schoonmaak kosten (per verblijf), € 15 Administratiekosten (per verblijf), € 11 per week per persoon voor Bed- en keukenlinnengoed en handdoeken in de badkamer. Ze worden wekelijks gewassen, € 0,75 Toeristenbelasting per persoon per dag. Komt u alleen, dan is er een éénpersons toeslag van € 125 per week.

Bijkomende optionele kosten:

Na overleg, €4 per dag voor uw huisdier.
Wij halen u van het station in Alès op voor € 55 Per rit. Half pension ( 5 diners en 7 x ontbijt) €210 per week. Kinderen € 125

Heeft u nog vragen?

Bel ons gerust 020-6247351 of gebruik het contactformulier

Heb je er nu al zin in ?
Dan mag de voorpret beginnen

Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU-AVG), de Privacy verklaring van:

Le Mas Blanc
30410 Molières sur Cèze
Les Brousses
Frankrijk
+33(0)4 66 24 36 59
bonjourmasblanc@masblanc.nl

Met welke persoonlijke gegevens gaan wij om:
e-mail adres, (mobiel)telefoonnummer, NAW gegevens (Naam, Adres, Woonplaats).

Wat doen wij met persoonlijke gegevens:
e-mail adressen en (mobiele)telefoonnummers worden gebruikt om met (mogelijke) gasten te communiceren. NAW gegevens worden vermeld op de uiteindelijke factuur.

Bewaartermijn persoonlijke gegevens:
Naam, adres gegevens en emailadressen worden tot een jaar na het laatste contact, bewaard.

Delen van persoonlijke gegevens:
Persoonlijke gegevens worden niet gedeeld. Niet met personen, niet met bedrijven.

Algemene beveiliging:
Onze website is beveiligd via het https protocol. (Zie het sloticoon in de URL adresbalk) Deze beveiliging maakt dat alle gegevens op onze contact en boekingsformulieren versleuteld over het Internet verstuurd worden en alleen door ons in een begrijpelijke vorm ontvangen kunnen worden.

Bijkomende kosten

Schoonmaakkosten

Voorwaarden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voor onze Table d'Hôte heeft u de keuze uit 3 formules:

Formule 1 : Half pension.
7 dagen ontbijt en 5 dagen diner: € 169 per week per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar € 113 per week

Formule 2 : Alleen diner. (Indien u geen keuze maakt reserveert u deze formule)
5 dagen diner : € 99,50 per week voor volwassenen en € 50 voor kinderen. (Dinsdag en vrijdag is ons restaurant gesloten)

Formule 3 : Zelf koken.
Indien u liever zelf kookt, laat u ons dat vóórdat u reserveert weten. U bent zeker welkom als gast van de Mas Blanc. Soms huurt u dan een vakantieverblijf aan het begin van onze oprijlaan. Afspraken over formule 3 bevestigen wij altijd apart op de boekingsbevestiging aan u. Indien u geen keuze aan ons doorgeeft, boekt u formule 2.

Tijdens de diners in het hoogseizoen kunnen ouders hun kinderen aan de zorg van de Mas Blanc toe vertrouwen. Ze dineren dan samen met andere kinderen aan de kindertafel.

Meer weten over onze diners, de aangeboden formules of heeft u dieetwensen ? Neem dan even contact met ons op!

Hoogseizoen twee weken?
Op de Mas Blanc staat het grondig reinigen van de accommodaties op zaterdag voorop. Dit is een van onze visitekaartjes. In het hoogseizoen willen we ook die kwaliteit kunnen leveren. Indien u in het jaar dat aan uw vakantie voorafgaat wilt reserveren voor een vakantie in het hoogseizoen ( 2e week Juli tot en met 3e week augustus, accepteren wij daarom slechts na overleg boekingen voor één week. Op die manier lukt het ons beter “de poets” te spreiden. Neem in dat geval dus even contact met ons op.

Boekt u na 1 januari dan kunt u on line ook voor één week reserveren.