vakantiehuis voor 4 à 5 personen, het Auditorium

Vakantiehuis voor 4 à 5 personen: het Auditorium

 Dit 4 à 5 persoons appartement ligt op de begane grond. Onze sinaasappel en citroenboom zijn het eerste wat u ziet van de vele planten en bloemen op de binnenplaats.  U stapt twee treden op langs de fraaie trekbel om naar uw appartement te gaan. Na de entrée zijn er drie deuren. Linksaf achter de eerste deur komt u in de woonkeuken. De ernaast gelegen slaapkamer heeft 2 eenpersoons bedden van 90 cm x 200 cm. De kamer heeft ook een raam op het westen, wat ‘s avonds een prachtig strijklicht geeft op de koperen kroonluchter, de oude spiegel en de zachtgeel geschilderde kledingkasten. Het zitje met comfortabele rotanstoelen complementeren deze slaapkamer.

Via de middelste deur bereikt u de badkamer.

Achter de rechterdeur bevindt zich de 2 à 3 persoons slaapkamer. U kunt kiezen tussen 2 eenpersoons bedden van 90 cm x 200 cm en een  tweepersoonsbed (180×200). Deze kamer is zo ruim dat er geregeld een bed wordt bijgeplaatst. De nis achter het bed was in vroeger tijden een doorgang naar de kloosterkapel. De brede cevenolse stoelen met rieten zitting, de houten kledingkast en de spiegel maken dit tot een stoere, lichte kamer.

Vanuit deze kamer stapt u naar buiten op uw eigen terras. Hier uitkijken van west, via noord naar de oostelijke horizon gaat nooit vervelen. De ruime tafel met 5 stoelen nodigt uit tot ontbijten in de ochtendzon, mijmerend in de verte staren en volledig tot rust komen.

Welkom in dit fijne vakantie verblijf!

Beschikbaarheid

ZZMDWDV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Beschikbaar
Bezet

Entree

U bereikt uw vakantie woning  via de originele kloosterpoort die toegang geeft tot de binnenplaats.

entree
IMG_1713 2

Keuken

De woonkeuken, met een ronde tafel, genoeg stoelen, en het ruime uitzicht naar het oosten, wordt vast uw favoriete plek.

Badkamer

Via de middelste deur na de entree bereikt u de badkamer met wastafel, douche en toilet.

Auditorium badkamer – Versie 2
slaapkamer

Slaapkamers

Een van de slaapkamers van het Auditorium die toegang geeft tot uw eigen terras.

Meer fotos van het Auditorium

Op de Mas Blanc heb je direct een gevoel van thuiskomen waar je helemaal tot rust komt, ook met jonge kinderen. Het comfort van ons appartement ( het auditorium), top eten en optimale gastvrijheid, dat gecombineerd met het feit dat de kinderen veel vriendjes kunnen maken met leeftijdsgenoten en vrij kunnen spelen op het prachtige terrein van de Mas. Bijna iedere avond wordt er heerlijk gekookt, waarbij de kindertafel uitmuntend is

Een vakantie waar we lang naar gezocht hebben. We hebben kleine kinderen en op vakantie is het niet altijd even eenvoudig om ouder te zijn en tegelijkertijd op vakantie te zijn. Op de Mas Blanc is dit gelukt. Heerlijk eten aan ons eigen tafeltje naast de vijver met uitzicht op de Cevennen is een moment waar we nog regelmatig aan zullen terug denken. We will be back!

Als ruim 400 gasten deze vakantie met een royale 9 waarderen
dan.....

27 april - 11 mei
14 september - 28 september

495 per week
  • 5e persoon € 95

20 juli -
17 augustus

1095 per week
  • 5e persoon € 125

Bijkomende verplichte kosten:

€ 34 Eind Schoonmaak kosten (per verblijf), € 15 Administratiekosten (per verblijf), € 11 per week per persoon voor Bed- en keukenlinnengoed en handdoeken in de badkamer. Ze worden wekelijks gewassen, € 0,75 Toeristenbelasting per persoon per dag. Komt u alleen, dan is er een éénpersons toeslag van € 125 per week.

Bijkomende optionele kosten:

Na overleg, €4 per dag voor uw huisdier.
Wij kunnen u in Alès van het station afhalen voor € 55 per rit. Half pension (5 diners en 7 x ontbijt)  € 210 per week. Kinderen  € 125. 

Heeft u nog vragen?

Bel ons gerust 020-6247351 of gebruik het contactformulier

Heb je er nu al zin in ?
Dan mag de voorpret beginnen

Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU-AVG), de Privacy verklaring van:

Le Mas Blanc
30410 Molières sur Cèze
Les Brousses
Frankrijk
+33(0)4 66 24 36 59
bonjourmasblanc@masblanc.nl

Met welke persoonlijke gegevens gaan wij om:
e-mail adres, (mobiel)telefoonnummer, NAW gegevens (Naam, Adres, Woonplaats).

Wat doen wij met persoonlijke gegevens:
e-mail adressen en (mobiele)telefoonnummers worden gebruikt om met (mogelijke) gasten te communiceren. NAW gegevens worden vermeld op de uiteindelijke factuur.

Bewaartermijn persoonlijke gegevens:
Naam, adres gegevens en emailadressen worden tot een jaar na het laatste contact, bewaard.

Delen van persoonlijke gegevens:
Persoonlijke gegevens worden niet gedeeld. Niet met personen, niet met bedrijven.

Algemene beveiliging:
Onze website is beveiligd via het https protocol. (Zie het sloticoon in de URL adresbalk) Deze beveiliging maakt dat alle gegevens op onze contact en boekingsformulieren versleuteld over het Internet verstuurd worden en alleen door ons in een begrijpelijke vorm ontvangen kunnen worden.

Bijkomende kosten

Schoonmaakkosten

Voorwaarden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voor onze Table d'Hôte heeft u de keuze uit 3 formules:

Formule 1 : Half pension.
7 dagen ontbijt en 5 dagen diner: € 169 per week per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar € 113 per week

Formule 2 : Alleen diner. (Indien u geen keuze maakt reserveert u deze formule)
5 dagen diner : € 99,50 per week voor volwassenen en € 50 voor kinderen. (Dinsdag en vrijdag is ons restaurant gesloten)

Formule 3 : Zelf koken.
Indien u liever zelf kookt, laat u ons dat vóórdat u reserveert weten. U bent zeker welkom als gast van de Mas Blanc. Soms huurt u dan een vakantieverblijf aan het begin van onze oprijlaan. Afspraken over formule 3 bevestigen wij altijd apart op de boekingsbevestiging aan u. Indien u geen keuze aan ons doorgeeft, boekt u formule 2.

Tijdens de diners in het hoogseizoen kunnen ouders hun kinderen aan de zorg van de Mas Blanc toe vertrouwen. Ze dineren dan samen met andere kinderen aan de kindertafel.

Meer weten over onze diners, de aangeboden formules of heeft u dieetwensen ? Neem dan even contact met ons op!

Hoogseizoen twee weken?
Op de Mas Blanc staat het grondig reinigen van de accommodaties op zaterdag voorop. Dit is een van onze visitekaartjes. In het hoogseizoen willen we ook die kwaliteit kunnen leveren. Indien u in het jaar dat aan uw vakantie voorafgaat wilt reserveren voor een vakantie in het hoogseizoen ( 2e week Juli tot en met 3e week augustus, accepteren wij daarom slechts na overleg boekingen voor één week. Op die manier lukt het ons beter “de poets” te spreiden. Neem in dat geval dus even contact met ons op.

Boekt u na 1 januari dan kunt u on line ook voor één week reserveren.