vakantiehuis voor 2 personen, de Abtswoning

Vakantiewoning voor 2 personen: de Abtswoning

Dit tweepersoons appartement ligt op de begane grond. De Abt van het klooster had het voorrecht om naast zijn slaapkamer, ook een werkkamer te hebben. De slaapkamer kijkt uit naar het westen. De “werkkamer” heeft een raam op het zuiden. U bereikt de Abtswoning door de eerste twee treden van de kloostergang te betreden.  Voor u binnenstapt: geniet u nog even van de hangende smeedijzeren kandelaars in de hal. In het appartement vindt u links de badkamer met douche en toilet. De woonkamer/keuken heeft nog het originele ronde boogplafond. Hier (of op een buiten terras) geniet u van uw ontbijt en heeft u alles onder handbereik.

Het hardstenen aanrechtblad en de antieke tafel met boerenstoelen geven een eigen cachet aan deze ruimte. Achter twee fraaie opgeknapte antieke deuren gaat een ruime kast schuil.  Een kleine opengewerkte tafel met aan weerszijden twee rieten fauteuils, zorgen ervoor dat u zich comfortabel zult voelen. Uw boeken en vakantievondsten kunt u in de open plankenkast uitstallen. Vanuit de slaapkamer kijkt u uit over het weelderige bladerdak van de platanen van de Mas Blanc.

Beschikbaarheid

ZZMDWDV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Beschikbaar
Bezet

Entree via de binnenplaats

Entree_cour
Kunst

Amethisten

Links naast de ingang bevinden zich in de muur twee immense Amethisten. Hun magische krachten beschermden de woning van de Abt. Nu profiteert u van een extra veilige vakantie 😉

Verscholen

De slaapkamer heeft een notenhouten deur, waarachter de wastafel en de spiegel met verlichting verscholen zijn

Abtswoning wastafel
Keuken_slaapkamer

Slaapkamer

De slaapkamer is gescheiden van het woongedeelte door een deur. Ook hier treft u weer het originele boogplafond aan. U kunt kiezen tussen 2 bedden van 90 cm x 200 cm of een 2 persoons bed van 180 cm x 200 cm 

Meer fotos van de Abtswoning

Zoek je een plek waar  gastvrijheid optimaal is? De natuur je vanzelfsprekende vriend? Waar Frankrijk nog ongerept is en de geschiedenis voelbaar? Een plek waar je op jezelf kunt zijn, maar ook kunt genieten van goed gezelschap en heerlijk eten?Le Mas Blanc biedt het allemaal. Ons appartement (de ambtswoning)  was knus, koel en rustig. Dank aan alle mas mensen.

The Garden of Eden

Als je zoekt naar een echte rustige omgeving, met de beste gastheren/dames, geur van de cevennen, en de mogelijkheid om met een uurtje rijden, in oprecht prachtige steden te komen…the mas is our place

Als Mas pioniers waren we er al in 1991… tot nu…..2017….en onze kinderen toen peuters en nu 25 en 28…we en ze gaan weer in 2018

Een voorrecht om in de mas blanc te logeren!!

Als ruim 400 gasten deze vakantie met een royale 9 waarderen
dan.....

Prijzen 2024

27 april - 11 mei
14 september - 28 september

395 per week
  •  

20 juli -
17 augustus

595 per week
  •  

Bijkomende verplichte kosten: € 28 Eind Schoonmaak kosten (per verblijf), € 15 Administratiekosten (per verblijf), € 11 per week per persoon voor Bed- en keukenlinnengoed en handdoeken in de badkamer. Ze worden wekelijks gewassen, € 0,75 Toeristenbelasting per persoon per dag. Indien u alleen komt is er een eenpersoons toeslag van € 125 per week.

Bijkomende optionele kosten:

Na overleg, €4 per dag voor uw huisdier.
Wij kunnen u van het station  Alès ophalen, tegen een vergoeding van € 55 per rit.:  Half pension (5 diners en 7 x ontbijt) € 210 per week. Kinderen € 125

Heeft u nog vragen?

Bel ons gerust 020-6247351 of gebruik het contactformulier

Heb je er nu al zin in ?
Dan mag de voorpret beginnen

Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU-AVG), de Privacy verklaring van:

Le Mas Blanc
30410 Molières sur Cèze
Les Brousses
Frankrijk
+33(0)4 66 24 36 59
bonjourmasblanc@masblanc.nl

Met welke persoonlijke gegevens gaan wij om:
e-mail adres, (mobiel)telefoonnummer, NAW gegevens (Naam, Adres, Woonplaats).

Wat doen wij met persoonlijke gegevens:
e-mail adressen en (mobiele)telefoonnummers worden gebruikt om met (mogelijke) gasten te communiceren. NAW gegevens worden vermeld op de uiteindelijke factuur.

Bewaartermijn persoonlijke gegevens:
Naam, adres gegevens en emailadressen worden tot een jaar na het laatste contact, bewaard.

Delen van persoonlijke gegevens:
Persoonlijke gegevens worden niet gedeeld. Niet met personen, niet met bedrijven.

Algemene beveiliging:
Onze website is beveiligd via het https protocol. (Zie het sloticoon in de URL adresbalk) Deze beveiliging maakt dat alle gegevens op onze contact en boekingsformulieren versleuteld over het Internet verstuurd worden en alleen door ons in een begrijpelijke vorm ontvangen kunnen worden.

Bijkomende kosten

Schoonmaakkosten

Voorwaarden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voor onze Table d'Hôte heeft u de keuze uit 3 formules:

Formule 1 : Half pension.
7 dagen ontbijt en 5 dagen diner: € 169 per week per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar € 113 per week

Formule 2 : Alleen diner. (Indien u geen keuze maakt reserveert u deze formule)
5 dagen diner : € 99,50 per week voor volwassenen en € 50 voor kinderen. (Dinsdag en vrijdag is ons restaurant gesloten)

Formule 3 : Zelf koken.
Indien u liever zelf kookt, laat u ons dat vóórdat u reserveert weten. U bent zeker welkom als gast van de Mas Blanc. Soms huurt u dan een vakantieverblijf aan het begin van onze oprijlaan. Afspraken over formule 3 bevestigen wij altijd apart op de boekingsbevestiging aan u. Indien u geen keuze aan ons doorgeeft, boekt u formule 2.

Tijdens de diners in het hoogseizoen kunnen ouders hun kinderen aan de zorg van de Mas Blanc toe vertrouwen. Ze dineren dan samen met andere kinderen aan de kindertafel.

Meer weten over onze diners, de aangeboden formules of heeft u dieetwensen ? Neem dan even contact met ons op!

Hoogseizoen twee weken?
Op de Mas Blanc staat het grondig reinigen van de accommodaties op zaterdag voorop. Dit is een van onze visitekaartjes. In het hoogseizoen willen we ook die kwaliteit kunnen leveren. Indien u in het jaar dat aan uw vakantie voorafgaat wilt reserveren voor een vakantie in het hoogseizoen ( 2e week Juli tot en met 3e week augustus, accepteren wij daarom slechts na overleg boekingen voor één week. Op die manier lukt het ons beter “de poets” te spreiden. Neem in dat geval dus even contact met ons op.

Boekt u na 1 januari dan kunt u on line ook voor één week reserveren.