vakantiehuis voor 2 à 3 personen, de Bottelarij

Vakantiehuis voor 2 à 3 personen de Bottelarij

Indien u kiest voor onze “Bottelarij” dan ontvangen wij u in het hoofdgebouw van het voormalige Benedictijner klooster. Het is een twee à drie persoons studio op de begane grond. Het ligt tegenover de voormalige stallen. Deze stallen zijn op dit moment ingericht als snuisterijen winkeltje dat elke week één dagje haar deuren voor u opent. Op de binnenplaats ziet u de halve deuren die aan de tijd herinneren dat de paarden door de bovenste helft naar buiten konden kijken. Ook de Bottelarij heeft, als extraatje, deze grappige deuren Ze dienen als luiken bij uw voordeur. U doet ze dicht op het moment dat u de buitenwereld even buiten wilt sluiten. De Bottelarij is het appartement dat over de gehele ruimte een origineel 12e eeuws boogplafond heeft. Links het lits-jumeaux bed met 2 matrassen, rechts de eettafel met boerenstoelen en het keukenblok met hardstenen bovenplaat. U vindt er alle ‘gereedschap’ om uw ontbijt en lunch te bereiden. Maar ook voor het diner, op de dinsdag en vrijdag als ons restaurant gesloten is, is er voldoende aanwezig. Vanuit uw keukenraam kunt u de bakker ’s ochtends de door u bestelde vers gebakken broodjes in de “broodkist” zien leggen. Aan de oostzijde van de bottelarij stapt u via een openslaande deur op uw eigen terras. Daar wacht de ochtendzon op u. Het is voorzien van een gezellige ronde tafel en comfortabele stoelen. Ook kunt u er `s avonds, voor het slapen gaan, samen nog een glaasje wijn drinken. Of alleen maar stil genieten van de sterrenhemel.  Op uw terras kijkt u uit over de heuvels van de Cevennen en de 40 hectaren eigen bossen en bronnen van de Mas Blanc. Ze zorgen er voor dat u de absolute rust vindt waar wij (voor een deel) onze reputatie aan te danken hebben. De bottelarij heeft voldoende ruimte om er een extra bed bij te plaatsen. 

Beschikbaarheid

ZZMDWDV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Beschikbaar
Bezet

Ook binnen is er een zitje

voor als het buiten te warm wordt !

zitje
keuken

Keuken

Het keukenblok met hardstenen bovenplaat. U vindt er alle ‘gereedschap’ om uw ontbijt en lunch te bereiden. Maar ook voor het diner, op de dinsdag en vrijdag als ons restaurant gesloten is, is er voldoende aanwezig.

Badkamer

In de badkamer vindt u een douche, een toilet en een wastafel.

badkamer
unnamed

Overzicht

Indien er een extra bed nodig is, zetten wij dat rechts naast de deur naar het terras. Zoals u op deze foto kunt zien

Meer fotos van de Bottelarij

Wat een unieke authentieke plek. Heerlijke ruimtes, prachtig terrein. Puur, verzorgd, aandacht en liefde proef je in alles: aankleding, smaak, benadering. Leuke en bijzondere andere gasten ook. Ontspannen sfeer.

Een heerlijke vakantie achter de rug. De omgeving is prachtig en rustgevend. Ons appartement ( de bottelarij) overzichtelijk doch gezellig. Je kunt er reuze fijn samen zijn maar ook heerlijk alleen zijn. Het zwembad was een genot! Samen eten blijft een feestje met bekenden en de onbekenden. Een fijne plek om naar terug te keren. Een ‘zekerheidje’ voor succes, genieten, lachen en tot jezelf komen. Ik kom weer terug.

Als ruim 300 gasten deze vakantie met een royale 9 waarderen
dan...

Prijzen 2019

9 sept 2018-11 mei 2019
7 sept 2019-9 mei 2020

295 per week
  • 3e persoon € 75

11 mei -
- 8 juni

395 per week
  • 3e persoon € 75

8 juni - 29 juni
24 aug - 9 sept

465 per week
  • 3e persoon € 95

29 juni -
- 24 augustus

495 per week
  • 3e persoon € 95

Bijkomende verplichte kosten:

€ 28 Eind Schoonmaak kosten (per verblijf), € 15 Administratiekosten (per verblijf), € 11 per week per persoon voor Bed- en keukenlinnengoed en handdoeken in de badkamer. Ze worden wekelijks gewassen, € 0,61 Toeristenbelasting per persoon per dag. Komt u alleen, dan is er een een persoons toeslag van € 125 per week.

Bijkomende optionele kosten:

Na overleg, €4 per dag voor uw huisdier.
Wij kunnen u van het station Alès ophalen tegen een vergoeding van € 45 per rit. Half pension (5 diners en 7 x ontbijt) kost €169 per week. Voor kinderen is dit €113.

Heeft u nog vragen?

Bel ons gerust 020-6247351 of gebruik het contactformulier

Heb je er nu al zin in ?
Dan mag de voorpret beginnen