Yoga past bij u

Mas Blanc Rev slider template_0073_mas blanc gebouw en flora 7

Yoga in frankrijk

Al meer dan 20 jaar komen mensen naar de Mas Blanc om samen of alleen Yoga te beoefenen.
Dat is niet voor niets!  Yoga hoort bij de Mas Blanc zoals de zon bij Zuid Frankrijk.

Yoga in een voormalig Klooster

Gedurende ruim 500 jaar was de Mas Blanc een Benediktijner Klooster. Nog steeds ervaar je de sacrale kracht die dit met zich mee brengt.

Hierdoor en door de wonderschone ligging aangetrokken, kwamen meerdere Yoga leraren met hun eigen leerlingen naar de Mas Blanc om hier gedurende een week de opgedane kennis te verdiepen. Maar ook de vaste bewoners van de Mas beleven de zonnegroet en de positieve invloed van de Yoga principes hier extra intensief. bloemen mens

Met humor en vooral plezier gaat u zien dat Yoga u daadwerkelijk helpt en niet zweverig of vaag is. Je komt jezelf positief tegen, en je krijgt een beter inzicht in hoe je in het leven staat. Daarnaast geeft Yoga je rust en ontspanning. Dat werkt door in alles wat je doet!

En het is mooi mee genomen dat ondertussen ook je lichaam sterker en soepeler wordt, je bloedsomloop en spijsvertering verbetert. Kortom je fysieke klachten zullen verdwijnen of aanzienlijk minder worden.

Yogavakantie in Frankrijk, 5 tot 12 mei 2018

Een week voor jezelf. In een voormalig Benedictijnenklooster te midden van de overweldigende Franse natuur. Om te ontspannen, genieten en nieuwe energie op te doen. Dat is Yogavakantie in Frankrijk.

 

Ervaar yoga en geniet in de Franse natuurman
Deze yogavakantie biedt volop gelegenheid je (even) los te maken van de dagelijkse besognes en onbezorgd te genieten van de natuur, de prachtige omgeving en inspirerende yogalessen. Zie het als een cadeautje aan jezelf, waar je niet alleen deze week plezier aan beleeft, maar ook nog lang op kunt teren.

Waar?

We zijn deze week te gast op Mas Blanc, een voormalig  klooster in een natuurreservaat op de grens van de Provence en de Cevennes. Het is een mythische plek, prachtig gelegen in de ongerepte natuur. Het in stijl gerenoveerde klooster met uitzicht op de bergen, is omringd door een grote tuin met verschillende terrassen, zwembad en biedt eenvoudige, goed verzorgde kamers.

Programma

Yogadocenten Christel Jansen en Annemiek Bolscher verzorgen dagelijks twee lessen yoga en meditatie. We beginnen de dag met een yogales van anderhalf uur die je energie en kracht geeft. Aan het einde van de middag is er een les yoga en meditatie, waarbij je meer naar binnen keert. Er is ruim voldoende tijd om in de omgeving te zwemmen, wandelen, fietsen of ergens in Zenstand op een bankje zitten en de rustieke omgeving op je in laten werken. Maar je kunt jezelf ook verwennen met een massage.

Yoga

Christel Jansen geeft ruim tien jaar no-nonsens Yoga die verder reikt dan je yogamat
Haar motto: yoga houdt je stevig op de grond. Haar uitgangspunt: yoga is toepasbaar in je dagelijks bestaan. Aandacht, een milde discipline en plezier staan daarbij centraal.

Annemiek Bolscher is opgeleid in de dynamische hatha Yoga door Ron van der Post. Haar lessen zijn energiek en liefdevol. Met respect voor ieders mogelijkheden en beperkingen stimuleert ze plezier in bewegen,aandachtige ademhaling, flexibiliteit, kracht en balans.kring

Praktisch
De prijs voor de Cevennes-yogaweek bedraagt 565 euro, exclusief vervoer. Daarvoor krijg je dagelijks twee yogalessen van anderhalf uur, een  ontbijt en vijf keer een diner. Twee keer in die week koken we zelf. De heerlijke maaltijden zijn licht en ondersteunen de yogalessen. Je deelt een kamer met een medecursist (een privé kamer of eigen appartement, kan tegen extra kosten worden geboekt). Je verblijft in een appartement met eigen keukentje. Je reist op eigen gelegenheid naar Mas Blanc. Informeer naar mogelijkheden om samen te reizen of goedkope vluchten. Een massage wordt ter plekke afgerekend.

Aanmelden

Meer weten en inschrijven: stuur ons een berichtje
Zie ook: www.terrayoga.nl
Christel: 06-15018111
Annemiek: 0626914610

Oui, oui, ca c’est yoga, n`est-ce-pas

U kunt  deelnemen aan deze yoga-vakantie op de Masblanc van za. 5 Mei tot 12 Mei 2018.

Vragen over de cursus of over uw verblijf op de Mas Blanc? Neem contact op