Franse les? Mais oui

Franse les volg je in Frankrijk als de lavendel bloeit

 

Franse Les in Zuid Frankrijk

Indien u beter Frans wilt leren spreken, vakantie wilt vieren, lekker wilt eten en ook nog wat wilt opsteken van de Franse cultuur en liefst in Frankrijk zelf, is deze Franse Les iets voor u.

Odette Sovrano is geboren en getogen in Frankrijk, bevoegd lerares en heeft altijd in onze streek gewoond. Al 21 jaar heeft ze ervaring opgedaan met het onderwijzen van de franse taal aan Nederlanders. Haar enthousiasme slaat vanzelf over op haar étudiants .

Omdat het een vakantie moet worden, die u in het Frans zal bij blijven, zal er veel geconverseerd worden. De Franse Les wordt meestal in de ochtend gegeven. Gemiddeld krijgt u 10 uur les. ( afhankelijk van het aantal deelnemers). De tijd van conversatie tijdens de excursies komt daar nog bij.

Ook een kookles in het Frans met een typisch gerecht uit de streek staat op het programma. Tijdens de lessen wordt gecorrigeerd en indien gewenst de grammatica toegelicht.

Franse Les omlijst met excursies

Ook worden er excursies georganiseerd naar bijvoorbeeld de markt in Saint Ambroix.

images-1

Bij de lokale bakker  gaan we ons laten uitleggen hoe de echte franse stokbroden en croissants worden gebakken. En we bakken ons eigen croissantje voor de volgende dag!

De  excursies zijn in het Frans.  Er zal steeds iemand aanwezig zijn om de taal te vereenvoudigen mocht daar behoefte aan zijn. De lessen worden gegeven bij Odette Sovrano thuis in Saint Ambroix ( 10km van de Mas Blanc). Odette  is bijzonder gastvrij en dat blijft niet onopgemerkt.Bij de franse les hoort een uitstapje naar chateau Montalet

 

Kortom een cursus Frans waar meer dan alleen Frans geleerd wordt.

U zult het land, met name de Gard, na deze week met andere ogen bezien en misschien wordt u, net zoals wij, wel verliefd op dit prachtige stukje aarde. Voor de gasten die niet deelnemen aan de cursus bestaat de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding mee te gaan met de uitstapjes, zoals die in ons programma zijn opgenomen.

Datum

De groeps cursus in 2018 is van 15 Sept. tot 22 Sept.  Echter gedurende uw vakantie op de Mas Blanc kunt u zich het gehele seizoen inschrijven voor een aan uw persoonlijk niveau en wensen aangepaste prive cursus van een of meerdere dagen. Informeer naar de kosten, die vallen heel zeker mee

Kosten voor de week

Euro 195 per persoon voor de week in september. ( individuele lessen euro 20 per uur)

Dit bedrag is inclusief excursies, gidsen en exclusief verblijf, eten en drinken.
Voor de kosten van het verblijf; klik Hier.

Mocht u een dag, of een gedeelte van een dag, liever wat langer aan het zwembad blijven liggen is dit uiteraard geen probleem. U heeft alle vrijheid om aan de lessen en/ of
excursies mee te doen.

het zwembad van de Mas Blanc

het zwembad van de Mas Blanc

 

Interesse?

Bel naar 020-6247351 of laat het ons weten via de mail onder toevoeging van uw telefoonnummer zodat wij uw vragen eventueel telefonisch kunnen beantwoorden.

CONTACT