Combinatie Cursus

Vakantie in Frankrijk en een Combinatie cursus waar u van alles kunt “proeven”

Zoekt u een vakantie in Zuid-Frankrijk waar de actie van af spat!? Lees dan verder over de mogelijkheid om op de Mas Blanc een combinatie cursus te volgen. U bent welkom als u alleen komt, maar ook als u deze week kiest voor het jaarlijkse uitje met de vrienden of vriendinnen club. Vast staat dat het een vrolijke en leerzame week zal worden

Van elke cursus zoeken we een stukje uit !

Is het voor u moeilijk een keuze te maken uit het cursus aanbod?
Wellicht is het dan een goed idee,om kennis te maken met onze “Ontdekkings” cursus.
De cursus is samengesteld door een selectie te maken uit de beste ingredienten van andere succesvolle Mas Blanc cursussen en workshops.
U toetst uw creatieve talenten dagelijks aan een nieuw onderwerp, en beleeft zo een ontdekkingsreis langs uw eigen mogelijkheden.
Maar ook indien u van mening bent, dat uw talenten te kort zullen schieten, bent u niet minder welkom. Immers, wij garanderen u enerzijds, dat u verbaasd zult staan over de resultaten, maar bovenal weten we, dat u een zeer bijzondere vakantieweek zult beleven. U leert veel; U ontdekt onbekende gebieden en zult genieten van het plezier en de gezelligheid die deze cursus zo aantrekkelijk maakt.

Data:
19 Mei tot 26 Mei 2018
22 tot 29 September 2018

Prijs:
Euro 195,– per persoon. Voor de verblijf kosten op de Mas Blanc klikt u hier

Programma voorbeeld

Zondag: Begeleide boswandeling met uitleg over wat we zien en vinden (paddestoelen ??).
Maandag: Kookles van een nederlandstalige kok, vooraf gegaan door een van de interessante excursies van onze kookcursus.
Dinsdag: Demonstratie en kennismakingslessen Tai-Chi door een franse leraar.
Woensdag: Vrij òf (voor de doorzetters) franse conversatieles van Odette Sovrano. De les wordt gegoten in de vorm van een excursie naar Nimes, onder leiding van een franse historicus (voor
vertaling wordt zonodig gezorgd). Deze extra dag heeft een toeslag van euro 20.
Donderdag: Boetseren met een locale kunstenares en beeldhoudster.
Vrijdag: Bezoek aan Augustin de zwijnenhoeder gevolgd door een diner (kosten zijn inbegrepen) bij hem thuis. Augustin is bijzonder, woont bijzonder en kookt bijzonder!
Heeft u interesse om deze cursus te volgen met een groep vriendinnen en vrienden, dan zal het programma aan uw wensen worden aangepast. ( wat dacht u bijvoorbeeld van een “swingende” Salsa les? )

Contact