Trouwen in Frankrijk onder de Zuid-Franse Zon

Trouwen op de Mas Blanc doe je voor eeuwig!

Sinds enkele jaren hebben bruidsparen die in Frankrijk, onder de Zuid-Franse zon, hun bruiloft willen vieren de Mas Blanc ontdekt.
Het begon met een huwelijk van de dochter van een van onze trouwe gasten. Daarna deed de mond tot mond reclame de rest. 

Waarom valt de keuze zo makkelijk op de Mas Blanc?

-In goed overleg is bijna alles mogelijk.
-De kosten (prijs versus geboden kwaliteit) vallen beslist mee.
-De bruiloftsgasten maken de reis niet voor een of twee dagen, maar kunnen er een, relatief  goedkope, vakantie aan vast koppelen.
-Wij hebben inmiddels een uitgebreid draaiboek et alle punten waar aan gedacht dient te worden. Geen verrassingen dus voor, tijdens of na het feest!

Omdat we gemerkt hebben dat de wensen per bruidspaar nog al verschillen hebben  gekozen voor maatwerk.

Voorbeeld

Meestal komt het bruidspaar ( met of zonder ceremoniemeester(s) van te voren ons bezoeken om de locatie en de accommodaties te zien. In en rond de Mas Blanc is er plaats voor 45 gasten. Zijn het er meer dan huren we er enkele huizen, die vlakbij liggen, bij. Let op: Trouwen op de Mas tussen begin juli en eind augustus is niet mogelijk.

De mogelijkheid bestaat om daadwerkelijk (dus voor de wet) hier te trouwen. Het huwelijk wordt dan ingezegend door de burgemeester van ons dorpje. Wij zorgen (indien nodig) voor de vertaling tijdens de ceremonie. Dit heeft echter nog al wat voeten in de aarde. Tot nu toe heeft slechts een bruidspaar daarvoor gekozen. De overigen registreerden hun huwelijk formeel in Nederland en hielden het feest hier. Dit kan met een trouwambtenaar ( Babs) die het nog eens (informeel) overdoet. De trouwambtenaar waar wij veel mee werken is Nederlandse en doet alle voorbereidende gesprekken bij het bruidspaar thuis.

De Kosten.

Ruim van te voren wordt in het voor- of najaar een week vastgelegd.
Het bruidspaar huurt die week voor de tarieven van de betreffende periode ( kijk onder prijzen). Ook betalen zij de kosten (diner en drankjes etc.) van de dag van aankomst (zaterdag) en de dag van de bruiloft (meestal Zondag).
Ook de kosten van de gezamenlijke brunch op de dag na de bruiloft  neemt het bruidspaar meestal voor haar rekening.
De gasten betalen de kosten van de rest van de week terug aan het bruidspaar. Wij innen die bedragen en vergoeden die aan het bruidspaar. Indien de ceremoniemeester(s) een redelijk deel van de werkzaamheden tijdens de bruiloft voor hun rekening nemen zal de eindafrekening (bij 45 gasten) met het bruidspaar de 15.000 euro niet halen. Dit is inclusief alle uiteindlijk voor hun rekening komende kosten. ( verblijf, diners, drankjes, versiering, brunch, draaiboek etc etc ).Natuurlijk is dit indicatief. Echter nodig om u een idee te geven.

Natuurlijk blijven er (immers jullie zoeken maatwerk) nog veel vragen. Bekijk daarom de sfeer video en neem contact met ons op.