Trouwen in zuid frankrijk

Trouwen in Frankrijk
Onder de Zuid-Franse Zon

Trouwen op de Mas Blanc doe je voor eeuwig!

Zoek je een locatie om jullie bruiloft onder de Zuid-Franse zon te vieren? Zet dan de Mas Blanc hoog op je wensen lijst.
Het begon met een huwelijk van de dochter van een van onze trouwe gasten. Daarna deed de mond tot mond reclame de rest.

Waarom valt de keuze zo makkelijk op de
Mas Blanc ?

  • In goed overleg is bijna alles mogelijk.
  • De kosten (prijs versus geboden kwaliteit) vallen mee.
  • De bruiloftsgasten maken de reis niet voor één of twee dagen, maar kunnen er een goedkope vakantie aan vast knopen.
  • Wij hebben inmiddels een uitgebreid draaiboek ter inzage. Geen verrassingen dus voor, tijdens of na het feest!
_bruiloft onder de kastanje (1)
trouwen tent 's avonds

Maatwerk

Omdat elk bruidspaar andere wensen heeft, hebben we gekozen voor maatwerk.

Natuurlijk komt het bruidspaar ons van te voren bezoeken. Samen bekijken we de accommodaties; onze romantische trouwlocatie, en bespreken we het maatwerk. In en rond de Mas Blanc is er plaats voor 45 gasten. Zijn het er meer, dan zijn er vlakbij enkele prachtige huizen beschikbaar. 

De mogelijkheid bestaat om daadwerkelijk (dus voor de wet) hier te trouwen. Het huwelijk wordt dan ingezegend door de burgemeester van ons dorpje. Dit heeft echter nog al wat voeten in de aarde. Tot nu toe heeft slechts één bruidspaar daarvoor gekozen. De overigen registreerden hun huwelijk formeel in Nederland en hielden het feest hier. De trouwambtenaar (Babs) waar wij veel mee werken is Nederlandse. Ze doet alle voorbereidende gesprekken bij het bruidspaar thuis en houdt hier een ceremonie die iedereen als echt ervaart..

Let op: Trouwen op de Mas is tussen half juli en eind augustus niet mogelijk.

Trots

Weet je waar wij best trots op zijn? Niet dat we er zelf heel veel aangedaan hebben ;-). Maar toch! 

Gelukkig komen de bruidsparen na hun huwelijk hier regelmatig terug voor een vakantie. Daarom weten we dat het stralen dat we hier op hun trouwdag zagen bij allen nog onmiskenbaar aanwezig is. 

we vleien ons met de gedachte dat de keuze voor deze bijzondere plek de best denkbare basis is. Niet één dag, maar een hele week met je vrienden en familie die belangrijke dag in je leven vieren, verstevigt de band en zorgt voor een onuitwisbare herinnering bij het bruidspaar en de genodigden. 

Trouwen op de Mas Blanc doe je voor eeuwig

De kosten. Meestal gaat het zo:

Ruim van te voren wordt jullie week vastgelegd.
Het bruidspaar huurt die week de gehele Mas Blanc voor de tarieven van de betreffende periode (kijk onder prijzen). Ook betalen zij de kosten van het verblijf, het diner en de drankjes etc. van de dag van aankomst (zaterdag) en de dag van de bruiloft.
Ook de kosten van de gezamenlijke brunch op de dag na de bruiloft neemt het bruidspaar meestal voor haar rekening.
De gasten betalen de kosten van de rest van de week terug aan het bruidspaar. Wij innen die bedragen en vergoeden die aan het bruidspaar. Indien de ceremoniemeester(s) een redelijk deel van de organisatie tijdens de bruiloft voor hun rekening nemen, zal de eindafrekening (bij 45 gasten) voor het bruidspaar de 15.000 euro niet halen. Dit is inclusief alle uiteindlijk voor hun rekening komende kosten. ( verblijf, diners, drankjes, versiering, brunch, draaiboek, bruidstaart, kinderoppas etc etc ).Natuurlijk is dit indicatief. Echter nodig om u een idee te geven.

Natuurlijk blijven er (immers jullie zoeken maatwerk) nog veel vragen. Neem daarom contact met ons op.