Trouwen in zuid frankrijk

Trouwen in Frankrijk
Onder de Zuid-Franse Zon

Trouwen op de Mas Blanc doe je voor eeuwig!

Zoek je een locatie om jullie bruiloft onder de Zuid-Franse zon te vieren? Zet dan de Mas Blanc hoog op je wensen lijst.
Het begon met een huwelijk van de dochter van een van onze trouwe gasten. Daarna deed de mond tot mond reclame de rest.

Waarom valt de keuze zo makkelijk op de
Mas Blanc ?

  • In goed overleg is bijna alles mogelijk.
  • De kosten (prijs versus geboden kwaliteit) vallen mee.
  • De bruiloftsgasten maken de reis niet voor één of twee dagen, maar kunnen er een goedkope vakantie aan vast knopen.
  • Wij hebben inmiddels een uitgebreid draaiboek ter inzage. Geen verrassingen dus voor, tijdens of na het feest!
_bruiloft onder de kastanje (1)
trouwen tent 's avonds

Maatwerk

Omdat elk bruidspaar andere wensen heeft, hebben we gekozen voor maatwerk.

Natuurlijk komt het bruidspaar ons van te voren bezoeken. Samen bekijken we de accommodaties; onze romantische trouwlocatie, en bespreken we het maatwerk. In en rond de Mas Blanc is er plaats voor 45 gasten. Zijn het er meer, dan zijn er vlakbij enkele prachtige huizen beschikbaar. 

De mogelijkheid bestaat om daadwerkelijk (dus voor de wet) hier te trouwen. Het huwelijk wordt dan ingezegend door de burgemeester van ons dorpje. Dit heeft echter nog al wat voeten in de aarde. Tot nu toe heeft slechts één bruidspaar daarvoor gekozen. De overigen registreerden hun huwelijk formeel in Nederland en hielden het feest hier. De trouwambtenaar (Babs) waar wij veel mee werken is Nederlandse. Ze doet alle voorbereidende gesprekken bij het bruidspaar thuis en houdt hier een ceremonie die iedereen als echt ervaart..

Let op: Trouwen op de Mas is alleen mogelijk buiten de perioden die genoemd staan bij “prijzen en voorwaarde.

Trots

Weet je waar wij best trots op zijn? Niet dat we er zelf heel veel aangedaan hebben ;-). Maar toch! 

Gelukkig komen de bruidsparen na hun huwelijk hier regelmatig terug voor een vakantie. Daarom weten we dat het stralen dat we hier op hun trouwdag zagen bij allen nog onmiskenbaar aanwezig is. 

we vleien ons met de gedachte dat de keuze voor deze bijzondere plek de best denkbare basis is. Niet één dag, maar een hele week met je vrienden en familie die belangrijke dag in je leven vieren, verstevigt de band en zorgt voor een onuitwisbare herinnering bij het bruidspaar en de genodigden. 

Trouwen op de Mas Blanc doe je voor eeuwig

De kosten. Meestal gaat het zo:

Ruim van te voren wordt jullie week vastgelegd.
Het bruidspaar huurt die week de gehele Mas Blanc.  Ook betalen zij de kosten van het verblijf, het diner en de drankjes etc. van de dag van aankomst (zaterdag) en de dag van de bruiloft.
Ook de kosten van de gezamenlijke brunch op de dag na de bruiloft neemt het bruidspaar meestal voor haar rekening. De kosten van de overige dagen worden ( meestal) door de bruilofts gasten zelf gedragen)
Indien de ceremoniemeester(s) een redelijk deel van de organisatie tijdens de bruiloft voor hun rekening nemen, zal de eindafrekening (bij 45 gasten) voor het bruidspaar  meestal de 18.000 euro niet halen. Dit is inclusief alle uit eindlijk voor hun rekening komende kosten. ( verblijf, diners, drankjes, versiering, brunch, draaiboek, bruidstaart, kinderoppas etc etc ).Natuurlijk is dit indicatief. Echter nodig om u een idee te geven.

Natuurlijk blijven er (immers jullie zoeken maatwerk) nog veel vragen. Neem daarom contact met ons op.

Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU-AVG), de Privacy verklaring van:

Le Mas Blanc
30410 Molières sur Cèze
Les Brousses
Frankrijk
+33(0)4 66 24 36 59
bonjourmasblanc@masblanc.nl

Met welke persoonlijke gegevens gaan wij om:
e-mail adres, (mobiel)telefoonnummer, NAW gegevens (Naam, Adres, Woonplaats).

Wat doen wij met persoonlijke gegevens:
e-mail adressen en (mobiele)telefoonnummers worden gebruikt om met (mogelijke) gasten te communiceren. NAW gegevens worden vermeld op de uiteindelijke factuur.

Bewaartermijn persoonlijke gegevens:
Naam, adres gegevens en emailadressen worden tot een jaar na het laatste contact, bewaard.

Delen van persoonlijke gegevens:
Persoonlijke gegevens worden niet gedeeld. Niet met personen, niet met bedrijven.

Algemene beveiliging:
Onze website is beveiligd via het https protocol. (Zie het sloticoon in de URL adresbalk) Deze beveiliging maakt dat alle gegevens op onze contact en boekingsformulieren versleuteld over het Internet verstuurd worden en alleen door ons in een begrijpelijke vorm ontvangen kunnen worden.

Bijkomende kosten

Schoonmaakkosten

Voorwaarden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voor onze Table d'Hôte heeft u de keuze uit 3 formules:

Formule 1 : Half pension.
7 dagen ontbijt en 5 dagen diner: € 169 per week per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar € 113 per week

Formule 2 : Alleen diner. (Indien u geen keuze maakt reserveert u deze formule)
5 dagen diner : € 99,50 per week voor volwassenen en € 50 voor kinderen. (Dinsdag en vrijdag is ons restaurant gesloten)

Formule 3 : Zelf koken.
Indien u liever zelf kookt, laat u ons dat vóórdat u reserveert weten. U bent zeker welkom als gast van de Mas Blanc. Soms huurt u dan een vakantieverblijf aan het begin van onze oprijlaan. Afspraken over formule 3 bevestigen wij altijd apart op de boekingsbevestiging aan u. Indien u geen keuze aan ons doorgeeft, boekt u formule 2.

Tijdens de diners in het hoogseizoen kunnen ouders hun kinderen aan de zorg van de Mas Blanc toe vertrouwen. Ze dineren dan samen met andere kinderen aan de kindertafel.

Meer weten over onze diners, de aangeboden formules of heeft u dieetwensen ? Neem dan even contact met ons op!

Hoogseizoen twee weken?
Op de Mas Blanc staat het grondig reinigen van de accommodaties op zaterdag voorop. Dit is een van onze visitekaartjes. In het hoogseizoen willen we ook die kwaliteit kunnen leveren. Indien u in het jaar dat aan uw vakantie voorafgaat wilt reserveren voor een vakantie in het hoogseizoen ( 2e week Juli tot en met 3e week augustus, accepteren wij daarom slechts na overleg boekingen voor één week. Op die manier lukt het ons beter “de poets” te spreiden. Neem in dat geval dus even contact met ons op.

Boekt u na 1 januari dan kunt u on line ook voor één week reserveren.