Cursus Tekenen als Betty

Tekenvaardigheid volgens de Betty Edwards methode
van 28 Augustus tot 4 September 2021

Tekenvaardigheid volgt vanzelf met de
Betty Edwards cursus

Wat u in deze cursus leert vergeet u niet zo snel meer: Samen gaan we de manier van kijken veranderen. We leren overschakelen naar de zienswijze van de rechter hersenhelft.  In uzelf vindt er een veranderingsproces plaats, waardoor het eenvoudiger wordt om uw eigen tekenstijl eenvoudig verder te ontwikkelen.
Het wordt u duidelijk, welke richting het beste bij u past. Deze workshop kan de basis vormen voor een toekomstige creatieve ontdekkingsreis. Er is geen tekenervaring vereist om mee te doen. De docent vraagt u aan het begin van de cursus enkele dingen te tekenen en ook naar afloop. Het verschil is steeds weer héél erg groot. Kijk hiernaast maar! Zo zag een portret van dezelfde deelnemer er uit aan het begin en aan het einde van de week.  

Programma

U komt aan op Zaterdag. De cursus begint op Zondag. Cursustijden, elke dag, van 10. 00 tot 12.30 en van 13.30 tot 16 uur. Éen dagdeel komt te vervallen (dinsdag) om de deelnemers gelegenheid te geven om de plaatselijke markt te bezoeken. Op vrijdag sluiten we de cursus af met een feestelijke vernissage. Hier zien we de enorme progressie die u heeft gemaakt.

unnamed

Rob Elzinga

Rob Elzinga (1953) studeerde in 1976 af aan de Kunstacademie in Arnhem. Sinds die tijd, is hij (bijna) onafgebroken actief geweest als cursusdocent en kunstenaar. Al in 1989 specialiseert hij zich in cursussen en workshops onder de noemer: “Iedereen kan leren tekenen!”, waarin gebruik gemaakt wordt van de succesvolle methodiek van Betty Edwards.

Vanaf 1992 woont en werkt Rob Elzinga in Groningen. In 2000 gaat hij zich ook richten op zijn eigen vrije werk: het schilderen van stillevens, portretten, landschappen en stadsgezichten. Gezien zijn veelzijdigheid als kunstenaar en zijn ruim 20 jarige ervaring in het doceren van de ” Betty Edwards” methode, heeft de Mas Blanc hem verzocht om jaarlijks gedurende een week zijn kennis met de gasten te komen delen en doceren.

Wilt u meer weten over Rob en zijn werk, dan kunt u hier kijken.

Kosten en verzorging

De kosten voor het verblijf tijdens deze cursus liggen tussen de 270 en 554 euro.per persoon. Ze variëren afhankelijk van het aantal personen waarmee u komt en de accommodatie waar u voor kiest 
Inbegrepen zijn: 5 diners (exclusief drankjes); de huur; de eind schoonmaak; de toeristenbelasting en de administratie kosten.

De kosten van de cursus bedragen Euro 225 per week, inclusief de cursus materialen.

 Om de kosten van de verschillende accommodaties van de Mas Blanc te kennen klikt u hier

Heeft u nog een vraag of wilt u boeken ?

Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU-AVG), de Privacy verklaring van:

Le Mas Blanc
30410 Molières sur Cèze
Les Brousses
Frankrijk
+33(0)4 66 24 36 59
bonjourmasblanc@masblanc.nl

Met welke persoonlijke gegevens gaan wij om:
e-mail adres, (mobiel)telefoonnummer, NAW gegevens (Naam, Adres, Woonplaats).

Wat doen wij met persoonlijke gegevens:
e-mail adressen en (mobiele)telefoonnummers worden gebruikt om met (mogelijke) gasten te communiceren. NAW gegevens worden vermeld op de uiteindelijke factuur.

Bewaartermijn persoonlijke gegevens:
Naam, adres gegevens en emailadressen worden tot een jaar na het laatste contact, bewaard.

Delen van persoonlijke gegevens:
Persoonlijke gegevens worden niet gedeeld. Niet met personen, niet met bedrijven.

Algemene beveiliging:
Onze website is beveiligd via het https protocol. (Zie het sloticoon in de URL adresbalk) Deze beveiliging maakt dat alle gegevens op onze contact en boekingsformulieren versleuteld over het Internet verstuurd worden en alleen door ons in een begrijpelijke vorm ontvangen kunnen worden.

Bijkomende kosten

Schoonmaakkosten

Voorwaarden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voor onze Table d'Hôte heeft u de keuze uit 3 formules:

Formule 1 : Half pension.
7 dagen ontbijt en 5 dagen diner: € 169 per week per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar € 113 per week

Formule 2 : Alleen diner. (Indien u geen keuze maakt reserveert u deze formule)
5 dagen diner : € 99,50 per week voor volwassenen en € 50 voor kinderen. (Dinsdag en vrijdag is ons restaurant gesloten)

Formule 3 : Zelf koken.
Indien u liever zelf kookt, laat u ons dat vóórdat u reserveert weten. U bent zeker welkom als gast van de Mas Blanc. Soms huurt u dan een vakantieverblijf aan het begin van onze oprijlaan. Afspraken over formule 3 bevestigen wij altijd apart op de boekingsbevestiging aan u. Indien u geen keuze aan ons doorgeeft, boekt u formule 2.

Tijdens de diners in het hoogseizoen kunnen ouders hun kinderen aan de zorg van de Mas Blanc toe vertrouwen. Ze dineren dan samen met andere kinderen aan de kindertafel.

Meer weten over onze diners, de aangeboden formules of heeft u dieetwensen ? Neem dan even contact met ons op!

Hoogseizoen twee weken?
Op de Mas Blanc staat het grondig reinigen van de accommodaties op zaterdag voorop. Dit is een van onze visitekaartjes. In het hoogseizoen willen we ook die kwaliteit kunnen leveren. Indien u in het jaar dat aan uw vakantie voorafgaat wilt reserveren voor een vakantie in het hoogseizoen ( 2e week Juli tot en met 3e week augustus, accepteren wij daarom slechts na overleg boekingen voor één week. Op die manier lukt het ons beter “de poets” te spreiden. Neem in dat geval dus even contact met ons op.

Boekt u na 1 januari dan kunt u on line ook voor één week reserveren.