Cursus Tekenen als Betty

Tekenvaardigheid volgens de Betty Edwards methode
van 31 Augustus tot 7 September 2019

Tekenvaardigheid volgt vanzelf met de
Betty Edwards cursus

Wat u in deze cursus leert vergeet u niet zo snel meer: Samen gaan we de manier van kijken veranderen. We leren overschakelen naar de zienswijze van de rechter hersenhelft.  In uzelf vindt er een veranderingsproces plaats, waardoor het eenvoudiger wordt om uw eigen tekenstijl eenvoudig verder te ontwikkelen.
Het wordt u duidelijk, welke richting het beste bij u past. Deze workshop kan de basis vormen voor een toekomstige creatieve ontdekkingsreis. Er is geen tekenervaring vereist om mee te doen. Rob  Elzinga vraagt u aan het begin van de cursus enkele dingen te tekenen en ook naar afloop. Het verschil is steeds weer héél erg groot. Kijk hiernaast maar!

Programma

U komt aan op Zaterdag. De cursus begint op Zondag. Cursustijden, elke dag, van 10. 00 tot 12.30 en van 13.30 tot 16 uur. Éen dagdeel komt te vervallen (dinsdag) om de deelnemers gelegenheid te geven om de plaatselijke markt te bezoeken. Op vrijdag sluiten we de cursus af met een feestelijke vernissage. Hier zien we de enorme progressie die u heeft gemaakt.

unnamed

Rob Elzinga

Rob Elzinga (1953) studeerde in 1976 af aan de Kunstacademie in Arnhem. Sinds die tijd, is hij (bijna) onafgebroken actief geweest als cursusdocent en kunstenaar. Al in 1989 specialiseert hij zich in cursussen en workshops onder de noemer: “Iedereen kan leren tekenen!”, waarin gebruik gemaakt wordt van de succesvolle methodiek van Betty Edwards.

Vanaf 1992 woont en werkt Rob Elzinga in Groningen. In 2000 gaat hij zich ook richten op zijn eigen vrije werk: het schilderen van stillevens, portretten, landschappen en stadsgezichten. Gezien zijn veelzijdigheid als kunstenaar en zijn ruim 20 jarige ervaring in het doceren van de ” Betty Edwards” methode, heeft de Mas Blanc hem verzocht om jaarlijks gedurende een week zijn kennis met de gasten te komen delen en doceren.

Wilt u meer weten over Rob en zijn werk, dan kunt u hier kijken.

Kosten en verzorging

De kosten voor de cursus bedragen Euro 195 per week, inclusief de cursus materialen.

Om de verblijfskosten op de Mas Blanc te kennen klikt u hier

Heeft u nog een vraag of wilt u boeken ?