Table d’Hôte Mas Blanc

Table d`Hôte

U dineert in de refter waar ook de Monniken hun maaltijden gebruikten

Heerlijk dineren

Verse streek- producten in een gezellige ambiance

’s Avonds (in het voor- en najaar rond de open haard en ’s zomers onder de kastanjeboom) komen de gasten genieten van het diner dat onze kok 5 dagen per week met verse producten heeft bereid. De reputatie, “verrukkelijke lichte maaltijden”, die de Mas op dit gebied heeft, is aanleiding geweest voor uitgeverij Scepter om de Mas Blanc tot onderwerp te maken van hun succesvolle boek “Koken op een berg”. Onze prijzen, € 19,95 (kinderen € 10,-) voor het driegangen menu worden daarin “omgekeerd evenredig aan de geboden kwaliteit” genoemd. Wij houden graag rekening met elk dieet.
U dineert met uw partner of gezin aan de border van onze romantische vijver: op uw eigen terras of u schuift aan bij de Table d`Hôte.

En hoe wordt onze Table d'Hôte ervaren?...

De Tables d’Hotes is het concept dat onlosmakelijk verbonden is met het plezier dat de Fransen beleven aan een goede maaltijd delen met anderen. We hebben bemerkt dat ook de meeste van onze gasten tijdens de vakantie zich daar prima bij voelen (en er zelfs naar uitkijken.)

Een van hen schrijft op Zoover: De Tables d’Hotes tegen een zeer sympathieke prijs en onder de Franse sterrenhemel, vonden wij het hoogtepunt van de dag.

Natuurlijk dekken wij ook met plezier een eigen tafel voor u.

Voor de Table d`Hôte kunt u kiezen uit 3 formules:

Formule 1 : Half pension

7 dagen ontbijt en 5 dagen diner: € 169 per week per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar € 113 per week

Formule 2 : Alleen diner

5 dagen diner : € 99,50 per week voor volwassenen en € 50 voor kinderen. (Dinsdag en vrijdag is ons restaurant gesloten)

Formule 3 : Zelf koken 

Indien u liever zelf kookt, laat u ons dat vóórdat u reserveert weten. U bent zeker welkom als gast van de Mas Blanc. U huurt dan een prachtig vakantieverblijf aan het begin van onze oprijlaan. Afspraken over formule 3 bevestigen wij altijd apart op de boekingsbevestiging aan u. Indien u geen keuze aan ons doorgeeft, boekt u formule 2.

Tijdens de diners in het hoogseizoen kunnen ouders hun kinderen aan de zorg van de Mas Blanc toe vertrouwen. Ze dineren dan samen met andere kinderen aan de kindertafel.

Meer weten over onze diners, de aangeboden formules of heeft u dieetwensen ? Neem dan even contact met ons op!

Heeft u nog vragen?

Bel ons gerust 020-6247351 of gebruik het contactformulier

Heb je er nu al zin in ?
Dan mag de voorpret beginnen