Table d`Hôte

 

In de ruimte waar vroeger de zijderupsen werden gekweekt komen de gasten nu dineren .

’s Avonds (in het voor- en najaar rond de openhaard en ’s zomers onder de kastanjeboom) komen de gasten genieten van het diner dat onze kok die dag met zorg en liefde en met verse producten voor hen heeft bereid. De reputatie, verrukkelijk en licht verteerbare maaltijden, die de Mas op dit gebied heeft, is aanleiding geweest voor uitgeverij Scepter om  de Mas Blanc tot onderwerp te maken van hun boek “Koken op een berg: een bijzondere Table d`Hôte”. Onze prijzen, € 19,95 (kinderen € 10,-) voor het driegangenmenu worden daarin “omgekeerd evenredig aan de geboden kwaliteit” genoemd. U schuift aan aan de Table d`Hôte of dineert met uw partner of gezin aan de border van onze romantische vijver of aan een eigen tafel elders op het terrein. Overtuig u zelf, door even in het gastenboek (Zoover) te kijken.

Voor de Table d`Hôte kunt u kiezen uit 3 formules:

1. Half pension (7 x ontbijt en 5 diners = € 169 per week)
2. Alleen 5 diners = € 99,50 per week. Kinderen € 50 (Dinsdag en vrijdag is de Table d`hote gesloten)
3. Zelf koken. (Lees hieronder meer)

Indien u liever zelf kookt, laat u ons dat vóórdat u reserveert weten. U bent zeker welkom als gast van de Mas Blanc. U huurt dan een door de Mas Blanc beheerd vakantieverblijf. Dit ligt op enige afstand van de Mas Blanc. Afspraken over formule 3 bevestigen wij altijd apart op de boekingsbevestiging aan u.

Indien u geen keuze aan ons doorgeeft, boekt u formule 2.

Tijdens de diners in het hoogseizoen kunnen ouders hun kinderen aan de zorg van de Mas Blanc toe vertrouwen. Ze dineren dan samen met andere kinderen aan de kindertafel.

Het is ook in deze ruimte, waar wij de jaarlijkse Zuid- Franse kookcursussen organiseren. Een feest van lekker eten, humor en professionaliteit. Meer weten over onze gasten maaltijden, de aangeboden formules of eetwensen? Neem dan even contact met ons op!