Cursus Zingen en expressie

Koorzingen en Zang workshops in Zuid-Frankrijk
van 8 juni tot 15 juni 2019.

Zingen geeft plezier, samen zingen geeft meer plezier en verbindt. Samen Zingen in Zuid-Frankrijk is de kroon op een heerlijke zang vakantie week.

Een inspirerende zang beleving tijdens je vakantie in Zuid-Frankrijk. Daarnaast is er alle tijd om de Mas Blanc en haar mooie omgeving te ontdekken.

Zing je graag en veel? Alleen of in koren? Zou je het samen met anderen meerstemmig willen doen? Wil je je zangstem wat beter leren kennen en zangtips krijgen? Wil je vooral lekker ‘vrijuit’ mogen en kunnen zingen? Of ben jij één van die vele mensen die denkt niet te kunnen zingen? Ook dan is deze zangvakantie / workshop wat voor jou! Wees welkom!

  • Je leert met een aantal basale zangtechnieken je stem op een natuurlijke, ongeforceerde manier kennen.
  • Je ondervindt hoe je het mooiste uit je eigen stem haalt.
  • Je krijgt oefeningen onder de knie, waarmee je een leven lang zelfstandig je zangtechniek kunt verbeteren.
  • Je studeert songs en liederen (licht klassiek, wereldmuziek, vocal pop, close-harmony) met elkaar in, in overeenstemming met de interesses van de deelnemers.

Het verleden heeft geleerd dat, of je nu wel of geen zang ervaring hebt, alle deelnemers het als een heerlijke zangweek hebben ervaren. Dus ook voor (ervaren) koorzangers is deze week aan te bevelen.

Programma

Je komt zaterdag aan en we maken kennis met elkaar bij een welkomst drankje dat de Mas Blanc ons aanbiedt. Daarna gaan we vijf dagen lang, enkele uren per dag aan de slag. In de middag en avond is er ruimte voor eigen invulling. Voor hen die wat extra aandacht wensen is er ook ’s middags ruimte om te zingen.

Op dinsdag (er is dan een locale markt in het dorpje) geeft ieder een eigen invulling aan de dag.

Soms hebben we echt succes en dan komen de reeën uit het bos van de Mas Blanc kijken en luisteren.

carolien is de docente zingen

Carolien van der Hulst

De professionele, enthousiaste begeleiding is al jaren in handen van Carolien van der Hulst

Zij is koordirigente, muziekdocent en geeft zangworkshops voor bedrijven en organisaties. Met haar enthousiasme en liefde voor de muziek wordt ze door de deelnemers sterk gewaardeerd en op handen gedragen. Voor meer informatie kunt u hier haar eigen site bezoeken.

zingen aan de rand van het zwembad

Kosten en verzorging

Kosten: Deze cursus kost € 195. Om de verblijfskosten te kennen klikt u hier

Heeft u nog een vraag of wilt u boeken ?