Cursus Yoga

Yoga in Frankrijk in een voormalig klooster van 4 tot 11 Mei 2019.

Al meer dan 20 jaar komen mensen naar de Mas Blanc om samen of alleen Yoga te beoefenen.
Dat is niet voor niets! Yoga hoort bij de Mas Blanc zoals de zon bij Zuid-Frankrijk.

Ervaar yoga en geniet in de Franse natuur

Een week voor jezelf. Om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Dat is Yogavakantie in Frankrijk. Deze yogavakantie biedt volop gelegenheid je (even) los te maken van de dagelijkse besognes en onbezorgd te genieten van de natuur, de prachtige omgeving en inspirerende yogalessen.
Met plezier ga je inzien dat Yoga je daadwerkelijk helpt en niet zweverig of vaag is. Maar dat wist je waarschijnlijk al! Je komt jezelf positief tegen, en je krijgt een beter inzicht in hoe je in het leven staat. Daarnaast geeft Yoga rust en ontspant het geest en lichaam. Dat werkt door in alles wat je doet! Het is mooi mee genomen dat ongemerkt ook je lichaam sterker en soepeler wordt. Ook je bloedsomloop en spijsvertering verbeteren. Kortom, fysieke klachten zullen verdwijnen of aanzienlijk minder worden. Zie het als een cadeautje aan jezelf, waar je niet alleen deze week plezier aan beleeft, maar ook nog lang op kunt teren.
Je zult zelf ontdekken dat de sacrale kracht van deze mythische plek destijds de reden is geweest voor Benedictijner monniken om hier 850 jaar geleden hun klooster te bouwen. Hier is het nog echt stil!

Programma

Yogadocent Annemiek Bolscher verzorgt dagelijks twee lessen yoga en meditatie. We beginnen de dag met een yogales van anderhalf uur die je energie en kracht geeft. Aan het einde van de middag is er een les ‘yoga en meditatie’ waarbij je meer naar binnen keert. Er is ruim voldoende tijd om in de omgeving te zwemmen, wandelen, fietsen of ergens in Zenstand op een bankje te zitten en de absolute rust van de omgeving op je in laten werken.

Annemiek Bolscher

Annemiek Bolscher is opgeleid in de dynamische hatha Yoga door Ron van der Post. Haar lessen zijn energiek en liefdevol. Met respect voor ieders mogelijkheden en beperkingen stimuleert ze plezier in bewegen, aandachtige ademhaling, flexibiliteit, kracht en balans. Je kunt Annemiek ook bellen: 06-26914610​

bank

Kosten en verzorging

De prijs voor de Cevennes-yogaweek bedraagt 565 euro, exclusief vervoer. Daarvoor krijg je dagelijks twee yogalessen, zeven keer een ontbijt en vijf keer een diner. Twee keer in die week koken we zelf. De heerlijke maaltijden (vegetarisch naar keuze) zijn licht en ondersteunen de yogalessen. Je deelt een kamer met een medecursist (een privé kamer of eigen appartement, kan tegen extra kosten worden geboekt). Je verblijft in een appartement met eigen keukentje. Je reist op eigen gelegenheid naar de Mas Blanc. Informeer naar mogelijkheden om samen te reizen of goedkope vluchten.

Heeft u nog een vraag of wilt u boeken ?