Cursus Franse chansons

Franse chansons: workshop in Zuid-Frankrijk
van 19 tot 26 juni 2021

In de week van 19 tot 26 Juni 2021  kun jij je laten betoveren door onder de Zuid-Franse zon samen met Ronald Naar zijn uitgebreide repertoire “Franse Chansons”  te zingen. Ronald trad er succesvol mee op tijdens het festival 2019 in Avignon. Met een groep enthousiaste zangers/zangeressen verdiep je je in de sfeer en geschiedenis van het Franse Chanson. 
Ondertussen en tussendoor is er voldoende tijd om de nieuw vergaarde kennis rustig te verwerken, een boekje te lezen of nieuwe contacten op te doen door bijvoorbeeld samen met één van de andere deelnemers een wandeling te maken door de prachtige omgeving.
Kortom, dit is een week die je niet wilt missen!
Zingen geeft plezier, samen zingen geeft meer plezier en verbindt. Samen Franse chansons zingen in Zuid-Frankrijk is de kroon op een heerlijke zangvakantie week.

Zing je graag en veel? Alleen of in koren? Zou je het samen met anderen meerstemmig willen doen? Wil je je zangstem wat beter leren kennen en zangtips krijgen? Wil je vooral lekker ‘vrijuit’ mogen en kunnen zingen? Of ben jij één van die vele mensen die denkt niet te kunnen zingen? Ook dan is deze Zuid-Franse zangvakantie / workshop wat voor jou! Wees welkom! Na deze week zing je jouw Franse Chanson op een manier waarmee je een ieder verbaast.

Het verleden heeft geleerd dat, of je nu wel of geen zang ervaring hebt, alle deelnemers het als een heerlijke zangweek hebben ervaren. Dus ook voor (ervaren) koorzangers is deze week een mooie belevenis om eens “iets” heel anders te doen/leren.

Programma

In een kleine groep ( maximaal 8 deelnemers), wijden jij en ik ons aan de vertolking en presentatie van een door jou zelf gekozen Frans Chanson. Je gaat je het lied eigen maken. Je krijgt een op jouw persoon gerichte begeleiding. Daarnaast is er een gemeenschappelijk repertoire. In een uitnodigende en laagdrempelige ambiance presenteren we ons “werk” aan het eind van de week.

ronaldnaar

Samen met Ronald Naar Franse Chansons Zingen.

Ronald Naar (1962) studeerde af als wijsgerig pedagoog in 1988. Zijn afstudeeronderwerp leidde hem naar de betekenis van spel en verbeelding. Tijdens de studie raakte hij gefascineerd door de menselijke stem. Het Roy Hart Theatre, dat de kwetsbaarheid en de kracht van de menselijke stem weet bloot te leggen, werd van blijvende betekenis voor hem. Begin jaren negentig begint Ronald al met workshops waarbij de oerfuncties van het zingen aangesproken worden. Zoals dat bijvoorbeeld in Afrika gedaan wordt. Ronald gebruikt het samen zingen zowel in trainingscontexten als bij het vormgeven van rituelenOver het “lied als ritueel” publiceerde hij meerdere artikelen. Bij diverse Zang pedagogen (o.a. aan conservatoria), werkte hij aan zijn klassieke zangstem. Naast zijn uitgebreide cursus programma in nederland,  werkt hij als docent aan de Vrije School Nijmegen, aan de PABO van Saxion en voor de vertel academie.

De laatste jaren richt hij zich steeds meer op performance in kleinschalige setting. Zijn optredens in de intieme theaters tijdens het theater Festival van Avignon kregen lovende kritieken. Sleutelwoorden: Interactie, authenticiteit, kwetsbaarheid, humor, maar ook diepgang. Via de gezongen taal van het hart ontstaan frisse ontmoetingen.

Wil je direct contact met Ronald? 
0343 456646
www.zingenddoorhetleven.nl

 
zingen aan de rand van het zwembad

Kosten en verzorging

De kosten van het verblijf liggen tussen de 309 en 624 euro. Ze variëren afhankelijk van de accommodatie waar u voor kiest en met hoeveel mensen u komt en eventueel uw accommodatie deelt.
Inbegrepen zijn: 5 diners (exclusief drankjes); de huur; het lakens en handdoeken pakket; de eind schoonmaak; de toeristenbelasting en de administratie kosten. Bel ons gerust om de mogelijkheden af te stemmen. 0033 466243659

De cursus kost 250 euro

Heeft u nog een vraag of wilt u boeken ?

Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU-AVG), de Privacy verklaring van:

Le Mas Blanc
30410 Molières sur Cèze
Les Brousses
Frankrijk
+33(0)4 66 24 36 59
bonjourmasblanc@masblanc.nl

Met welke persoonlijke gegevens gaan wij om:
e-mail adres, (mobiel)telefoonnummer, NAW gegevens (Naam, Adres, Woonplaats).

Wat doen wij met persoonlijke gegevens:
e-mail adressen en (mobiele)telefoonnummers worden gebruikt om met (mogelijke) gasten te communiceren. NAW gegevens worden vermeld op de uiteindelijke factuur.

Bewaartermijn persoonlijke gegevens:
Naam, adres gegevens en emailadressen worden tot een jaar na het laatste contact, bewaard.

Delen van persoonlijke gegevens:
Persoonlijke gegevens worden niet gedeeld. Niet met personen, niet met bedrijven.

Algemene beveiliging:
Onze website is beveiligd via het https protocol. (Zie het sloticoon in de URL adresbalk) Deze beveiliging maakt dat alle gegevens op onze contact en boekingsformulieren versleuteld over het Internet verstuurd worden en alleen door ons in een begrijpelijke vorm ontvangen kunnen worden.

Bijkomende kosten

Schoonmaakkosten

Voorwaarden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voor onze Table d'Hôte heeft u de keuze uit 3 formules:

Formule 1 : Half pension.
7 dagen ontbijt en 5 dagen diner: € 169 per week per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar € 113 per week

Formule 2 : Alleen diner. (Indien u geen keuze maakt reserveert u deze formule)
5 dagen diner : € 99,50 per week voor volwassenen en € 50 voor kinderen. (Dinsdag en vrijdag is ons restaurant gesloten)

Formule 3 : Zelf koken.
Indien u liever zelf kookt, laat u ons dat vóórdat u reserveert weten. U bent zeker welkom als gast van de Mas Blanc. Soms huurt u dan een vakantieverblijf aan het begin van onze oprijlaan. Afspraken over formule 3 bevestigen wij altijd apart op de boekingsbevestiging aan u. Indien u geen keuze aan ons doorgeeft, boekt u formule 2.

Tijdens de diners in het hoogseizoen kunnen ouders hun kinderen aan de zorg van de Mas Blanc toe vertrouwen. Ze dineren dan samen met andere kinderen aan de kindertafel.

Meer weten over onze diners, de aangeboden formules of heeft u dieetwensen ? Neem dan even contact met ons op!

Hoogseizoen twee weken?
Op de Mas Blanc staat het grondig reinigen van de accommodaties op zaterdag voorop. Dit is een van onze visitekaartjes. In het hoogseizoen willen we ook die kwaliteit kunnen leveren. Indien u in het jaar dat aan uw vakantie voorafgaat wilt reserveren voor een vakantie in het hoogseizoen ( 2e week Juli tot en met 3e week augustus, accepteren wij daarom slechts na overleg boekingen voor één week. Op die manier lukt het ons beter “de poets” te spreiden. Neem in dat geval dus even contact met ons op.

Boekt u na 1 januari dan kunt u on line ook voor één week reserveren.