Cursus Frans

Franse Les in Zuid-Frankrijk in een voormalig klooster
van 5 tot 12 september 2020

Een cursus Frans waar meer dan alleen Frans geleerd wordt.

Franse Les omlijst met excursies

(Indien u beter Frans wilt leren spreken,vakantie wilt vieren, lekker wilt eten en ook nog wat wilt opsteken van de Franse cultuur en liefst in Frankrijk zelf? Dan is deze Franse les precies iets voor u!
Er is een Franse Week, maar op individuele basis kunt u ook tijdens uw vakantie lessen volgen.
Er worden excursies georganiseerd naar bijvoorbeeld de markt in Saint-Ambroix. Of we gaan naar de lokale bakker die ons uitlegt hoe de echte Franse stokbroden en croissants worden gebakken. Daarna bakken we ons eigen croissantje voor de volgende dag! Maar ook een (franse) kookles staat op het programma.
De excursies zijn in het Frans. Er zal steeds iemand aanwezig zijn om de taal te vereenvoudigen mocht daar behoefte aan zijn. De lessen worden gegeven bij Odette Sovrano thuis in Saint Ambroix ( 8 km van de Mas Blanc).
Kortom een Franse week waarin veel meer geleerd wordt dan Frans alleen.

Programma

U komt aan en vertrekt op zaterdag. De cursus begint op zondag.
De Franse Les wordt meestal in de ochtend gegeven. Gemiddeld krijgt u 10 uur les per week. Overleg over een ander aantal uren is steeds mogelijk. De tijd van conversatie tijdens de excursies komt daar nog bij.

Odette Sovrano

Odette Sovrano is geboren en getogen in Frankrijk, bevoegd lerares en heeft altijd in onze streek gewoond. Al 21 jaar heeft ze ervaring opgedaan met het onderwijzen van de franse taal aan Nederlanders. Haar enthousiasme slaat vanzelf over op haar étudiants .

Kosten en verzorging

Euro 195 per persoon voor de week in september.
( individuele lessen euro 20 per uur)
Dit bedrag is inclusief excursies en gidsen, maar exclusief reiskosten,verblijf, eten en drinken.
Voor de kosten van het verblijf klik hier
Mocht u een dag, of een gedeelte van een dag, liever wat langer aan het zwembad blijven liggen is dit uiteraard mogelijk. U heeft alle vrijheid om te kiezen aan welke lessen of excursies u mee wilt doen.

Heeft u nog een vraag of wilt u boeken ?