Cursus Frans

Franse Les in Zuid-Frankrijk in een voormalig klooster
Voor 2023 wordt enkel conversatie privéles gegeven door de lerares.

Franse Les

Indien u beter Frans wilt leren spreken, vakantie wilt vieren, lekker wilt eten en ook nog wat wilt opsteken van de Franse cultuur en liefst in Frankrijk zelf? Dan is deze Franse les precies iets voor u!
Op individuele basis kunt u tijdens uw vakantie lessen volgen.
De lessen worden gegeven bij Odette Sovrano thuis in Saint Ambroix ( 8 km van de Mas Blanc).
Odettes lessen zijn laagdrempelig. Zij is bovendien thuis in allerhande onderwerpen.  Zij past zich aan het niveau van de leerling aan. Het doel is om samen gemakkelijker en met plezier in het frans te  praten. Ze ontvangt graag gemotiveerde leerlingen met minimaal 2 jaar ervaring. 

Programma

U komt aan en vertrekt op zaterdag. De cursus begint op zondag.
De Franse Les wordt meestal in de ochtend gegeven. Gemiddeld krijgt u 10 uur les per week. Overleg over een ander aantal uren is steeds mogelijk. 

Odette Sovrano

Odette Sovrano is geboren en getogen in Frankrijk, bevoegd lerares en heeft altijd in onze streek gewoond. Al 25 jaar heeft ze ervaring opgedaan met het onderwijzen van de franse taal aan Nederlanders. Haar enthousiasme slaat vanzelf over op haar étudiants .

Kosten en verzorging

 Individuele lessen euro 20 per uur
Dit bedrag is exclusief reiskosten,verblijf, eten en drinken.
Voor de kosten van het verblijf klik hier
Mocht u een dag, of een gedeelte van een dag, liever wat langer aan het zwembad blijven liggen is dit uiteraard mogelijk. U heeft alle vrijheid om te kiezen aan welke lessen u mee wilt doen.

Heeft u nog een vraag of wilt u boeken ?

Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU-AVG), de Privacy verklaring van:

Le Mas Blanc
30410 Molières sur Cèze
Les Brousses
Frankrijk
+33(0)4 66 24 36 59
bonjourmasblanc@masblanc.nl

Met welke persoonlijke gegevens gaan wij om:
e-mail adres, (mobiel)telefoonnummer, NAW gegevens (Naam, Adres, Woonplaats).

Wat doen wij met persoonlijke gegevens:
e-mail adressen en (mobiele)telefoonnummers worden gebruikt om met (mogelijke) gasten te communiceren. NAW gegevens worden vermeld op de uiteindelijke factuur.

Bewaartermijn persoonlijke gegevens:
Naam, adres gegevens en emailadressen worden tot een jaar na het laatste contact, bewaard.

Delen van persoonlijke gegevens:
Persoonlijke gegevens worden niet gedeeld. Niet met personen, niet met bedrijven.

Algemene beveiliging:
Onze website is beveiligd via het https protocol. (Zie het sloticoon in de URL adresbalk) Deze beveiliging maakt dat alle gegevens op onze contact en boekingsformulieren versleuteld over het Internet verstuurd worden en alleen door ons in een begrijpelijke vorm ontvangen kunnen worden.

Bijkomende kosten

Schoonmaakkosten

Voorwaarden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voor onze Table d'Hôte heeft u de keuze uit 3 formules:

Formule 1 : Half pension.
7 dagen ontbijt en 5 dagen diner: € 169 per week per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar € 113 per week

Formule 2 : Alleen diner. (Indien u geen keuze maakt reserveert u deze formule)
5 dagen diner : € 99,50 per week voor volwassenen en € 50 voor kinderen. (Dinsdag en vrijdag is ons restaurant gesloten)

Formule 3 : Zelf koken.
Indien u liever zelf kookt, laat u ons dat vóórdat u reserveert weten. U bent zeker welkom als gast van de Mas Blanc. Soms huurt u dan een vakantieverblijf aan het begin van onze oprijlaan. Afspraken over formule 3 bevestigen wij altijd apart op de boekingsbevestiging aan u. Indien u geen keuze aan ons doorgeeft, boekt u formule 2.

Tijdens de diners in het hoogseizoen kunnen ouders hun kinderen aan de zorg van de Mas Blanc toe vertrouwen. Ze dineren dan samen met andere kinderen aan de kindertafel.

Meer weten over onze diners, de aangeboden formules of heeft u dieetwensen ? Neem dan even contact met ons op!

Hoogseizoen twee weken?
Op de Mas Blanc staat het grondig reinigen van de accommodaties op zaterdag voorop. Dit is een van onze visitekaartjes. In het hoogseizoen willen we ook die kwaliteit kunnen leveren. Indien u in het jaar dat aan uw vakantie voorafgaat wilt reserveren voor een vakantie in het hoogseizoen ( 2e week Juli tot en met 3e week augustus, accepteren wij daarom slechts na overleg boekingen voor één week. Op die manier lukt het ons beter “de poets” te spreiden. Neem in dat geval dus even contact met ons op.

Boekt u na 1 januari dan kunt u on line ook voor één week reserveren.