Cursus Combinatie

Actieve vakantie in Frankrijk door onze "Combinatie cursus". U beleeft van alles.
Van 16 tot 23 mei en van 5 tot 12 september 2020.

Zoekt u een vakantie in Zuid-Frankrijk waar de actie van af spat!? Lees dan verder. Op de Mas Blanc kunt u een combinatie cursus  volgen. U bent welkom als u alleen komt, maar ook als u deze week kiest voor het jaarlijkse uitje met de vrienden of vriendinnen club. Vast staat dat het een vrolijke en leerzame week zal worden

Van elke cursus zoeken we een stukje uit !

Is het voor u moeilijk een keuze te maken uit het cursus aanbod?
Wellicht is het dan een goed idee om kennis te maken met onze “Ontdekkings” cursus. De cursus is samengesteld uit de beste ingrediënten van andere succesvolle Mas Blanc cursussen en workshops. U toetst uw creatieve talenten dagelijks aan een nieuw onderwerp, en beleeft zo een ontdekkingsreis langs uw eigen mogelijkheden.
U ontdekt onbekende gebieden en zult genieten van het plezier en de gezelligheid die deze cursus zo aantrekkelijk maakt.

Programma

U komt aan en vertrekt op zaterdag. De cursus begint op zondag. 

Programma voorbeeld:

  • Zondag: Begeleide boswandeling met uitleg over wat we zien en vinden (paddestoelen ??).
  • Maandag: Kookles van een nederlandstalige kok, vooraf gegaan door een van de interessante excursies van onze kookcursus.
  • Dinsdag: Demonstratie en kennismakingslessen Tai-Chi door een franse leraar.
  • Woensdag: Vrij òf (voor de doorzetters) franse conversatieles van Odette Sovrano. Deze extra activiteit heeft een toeslag van euro 20.
  • Donderdag: Boetseren met een locale kunstenares en beeldhoudster.
  • Vrijdag: Bezoek aan Augustin de zwijnenhoeder gevolgd door een diner (kosten zijn inbegrepen) bij hem thuis. Augustin is bijzonder, woont bijzonder en kookt bijzonder!

Maar dit is slechts één mogelijkheid! (Het was het programma in het najaar 2019)

Heeft u interesse om met een groep vriendinnen en vrienden te komen, dan kunnen wij u (als u er tijdig bij bent), ook in een andere week ontvangen en een op uw wensen afgestemd programma afspreken.

Kosten en verzorging

De cursus kost Euro 195,– per persoon. Voor de kosten van het verblijf op de Mas Blanc klikt u hier

Heeft u nog een vraag of wilt u boeken ?