Cursus Combinatie

Actieve vakantie in Frankrijk door onze "Combinatie cursus". U beleeft van alles.
Voor 2023 is deze cursus volgeboekt.

Zoekt u een vakantie in Zuid-Frankrijk waar de actie van af spat!? Lees dan verder. Op de Mas Blanc kunt u een combinatie cursus  volgen. U bent welkom als u alleen komt, maar ook als u deze week kiest voor het jaarlijkse uitje met de vrienden of vriendinnen club. Vast staat dat het een vrolijke en leerzame week zal worden

Van elke cursus zoeken we een stukje uit !

Is het voor u moeilijk een keuze te maken uit het cursus aanbod?
Wellicht is het dan een goed idee om kennis te maken met onze “Ontdekkings” cursus. De cursus is samengesteld uit de beste ingrediënten van andere succesvolle Mas Blanc cursussen en workshops. U toetst uw creatieve talenten dagelijks aan een nieuw onderwerp, en beleeft zo een ontdekkingsreis langs uw eigen mogelijkheden.
U ontdekt onbekende gebieden en zult genieten van het plezier en de gezelligheid die deze cursus zo aantrekkelijk maakt.

Programma

U komt aan en vertrekt op zaterdag. De cursus begint op zondag. 

Programma voorbeeld:

  • Zondag: Begeleide boswandeling met uitleg over wat we zien en vinden (paddestoelen ??).
  • Maandag: Kookles van een nederlandstalige kok, vooraf gegaan door een van de interessante excursies van onze kookcursus.
  • Dinsdag: Demonstratie en kennismakingslessen Tai-Chi door een franse leraar.
  • Woensdag: Vrij òf (voor de doorzetters) franse conversatieles van Odette Sovrano. Deze extra activiteit heeft een toeslag van euro 20.
  • Donderdag: Boetseren met een locale kunstenares en beeldhoudster.
  • Vrijdag: Bezoek aan Augustin de zwijnenhoeder gevolgd door een diner (kosten zijn inbegrepen) bij hem thuis. Augustin is bijzonder, woont bijzonder en kookt bijzonder!

Maar dit is slechts één mogelijkheid! (Het was het programma in het najaar 2019)

Heeft u interesse om met een groep vriendinnen en vrienden te komen, dan kunnen wij u (als u er tijdig bij bent), ook in een andere week ontvangen en een op uw wensen afgestemd programma afspreken.

Kosten en verzorging

De cursus kost Euro 195,– per persoon. Voor de kosten van het verblijf op de Mas Blanc klikt u hier

Heeft u nog een vraag of wilt u boeken ?

Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU-AVG), de Privacy verklaring van:

Le Mas Blanc
30410 Molières sur Cèze
Les Brousses
Frankrijk
+33(0)4 66 24 36 59
bonjourmasblanc@masblanc.nl

Met welke persoonlijke gegevens gaan wij om:
e-mail adres, (mobiel)telefoonnummer, NAW gegevens (Naam, Adres, Woonplaats).

Wat doen wij met persoonlijke gegevens:
e-mail adressen en (mobiele)telefoonnummers worden gebruikt om met (mogelijke) gasten te communiceren. NAW gegevens worden vermeld op de uiteindelijke factuur.

Bewaartermijn persoonlijke gegevens:
Naam, adres gegevens en emailadressen worden tot een jaar na het laatste contact, bewaard.

Delen van persoonlijke gegevens:
Persoonlijke gegevens worden niet gedeeld. Niet met personen, niet met bedrijven.

Algemene beveiliging:
Onze website is beveiligd via het https protocol. (Zie het sloticoon in de URL adresbalk) Deze beveiliging maakt dat alle gegevens op onze contact en boekingsformulieren versleuteld over het Internet verstuurd worden en alleen door ons in een begrijpelijke vorm ontvangen kunnen worden.

Bijkomende kosten

Schoonmaakkosten

Voorwaarden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voor onze Table d'Hôte heeft u de keuze uit 3 formules:

Formule 1 : Half pension.
7 dagen ontbijt en 5 dagen diner: € 169 per week per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar € 113 per week

Formule 2 : Alleen diner. (Indien u geen keuze maakt reserveert u deze formule)
5 dagen diner : € 99,50 per week voor volwassenen en € 50 voor kinderen. (Dinsdag en vrijdag is ons restaurant gesloten)

Formule 3 : Zelf koken.
Indien u liever zelf kookt, laat u ons dat vóórdat u reserveert weten. U bent zeker welkom als gast van de Mas Blanc. Soms huurt u dan een vakantieverblijf aan het begin van onze oprijlaan. Afspraken over formule 3 bevestigen wij altijd apart op de boekingsbevestiging aan u. Indien u geen keuze aan ons doorgeeft, boekt u formule 2.

Tijdens de diners in het hoogseizoen kunnen ouders hun kinderen aan de zorg van de Mas Blanc toe vertrouwen. Ze dineren dan samen met andere kinderen aan de kindertafel.

Meer weten over onze diners, de aangeboden formules of heeft u dieetwensen ? Neem dan even contact met ons op!

Hoogseizoen twee weken?
Op de Mas Blanc staat het grondig reinigen van de accommodaties op zaterdag voorop. Dit is een van onze visitekaartjes. In het hoogseizoen willen we ook die kwaliteit kunnen leveren. Indien u in het jaar dat aan uw vakantie voorafgaat wilt reserveren voor een vakantie in het hoogseizoen ( 2e week Juli tot en met 3e week augustus, accepteren wij daarom slechts na overleg boekingen voor één week. Op die manier lukt het ons beter “de poets” te spreiden. Neem in dat geval dus even contact met ons op.

Boekt u na 1 januari dan kunt u on line ook voor één week reserveren.